355,000

Betaalbare villa in San Pedro del Pinatar

Deze mooi geprijsde villa’s worden gebouwd in San Pedro del Pinatar, dicht bij het stadscentrum. Ze krijgen 3 slaapkamers, 2 badkamers, een privézwembad en een parkeerplaats op het perceel.

De villa wordt gebouwd in 2 woonlagen en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 2 badkamers, een gecombineerde keuken en woonkamer, een terras met een privézwembad. Op de begane grond vindt u de keuken en het woonkamergedeelte, de eerste slaapkamer en de badkamer. De keuken wordt compleet gemeubileerd geleverd met alle apparatuur en een ontbijtbar. Er is een aparte wasruimte bij de keuken, waar ook een wasmachine wordt meegeleverd. De eerste slaapkamer vindt u bij dewoonkamer en heeft een inloopkast. De eerste (gasten)badkamer is net buiten de slaapkamer met gemakkelijke toegang vanuit de gehele begane grond.

Bij de keuken vindt u de trap naar de volgende verdieping van de villa. Onder de trap is een kleine opbergruimte voor bijv. de schoonmaakspullen. Eenmaal op de volgende verdieping vindt u de tweede en derde slaapkamer, die beide toegang hebben tot het terras van 17m2. De slaapkamers zijn voorzien van volledig ingedeelde inbouwkasten. De tweede badkamer bevindt zich in de hal buiten beide slaapkamers. Beide badkamers zijn volledig gemeubileerd en voorzien van een elektrische handdoekverwarming. Bij deze villa bestaat de mogelijkheid om een solarium/dakterras op het dak toe te voegen.

Terug op de begane grond buiten vindt u het terras met toegang vanuit de eerste slaapkamer en de woonkamer. Daar vindt u ook uw privézwembad met een pre-installatie voor een zwembadverwarmer, een buitendouche en ruimte om uw auto op het perceel te parkeren.

Plattegronden

Details

Prijs :  355,000
Soort onroerend goed : Villa
Dichtbij : Golf, Restaurants/Winkels
Lokatie : San Pedro Del Pintar
Referentie : 100.11.V03
Woonruimte : 110m2
Beschikbaarheid : 2 kwartaal 2025
Grond : 129m2

Buiten

Terras : 17.69m3
Parkeerplaats : Privé
Zwembad : Privé

Afstand

Strand : 2.2km
Winkels/Restaurants : 700m
Luchthaven : 75km
Golf : 9km

Binnen

Slaapkamer : 3
Badkamer : 2

Lokatie

Omgeving : San Pedro del Pinatar

Contact

Inbegrepen

Zwembad
Parkeerplaats
Voorbereiding A/C
Witgoed
Terras

Kaart