Koop een huis in Spanje

Droomt u van het kopen van een woning in Spanje? Wij helpen u om uw dromen waar te maken! Wij van Best of Spain zijn de makelaars met uitgebreide kennis van de Spaanse Costa Blanca Zuid, cultuur en huizenmarkt. Wij bieden u zekerheid en expertise tijdens uw zoektocht naar een woning. Bij ons bent u in goede en betrouwbare handen. Als een van de weinige makelaars kunnen wij u de allerbeste woningen op de mooiste locaties voor een scherpe prijs op de markt aanbieden.

Steeds meer mensen overwegen een huis in het buitenland te kopen. Sommigen willen een woning dat ze tijdens vakanties kunnen bezoeken, anderen willen het voor permanente woning aankopen. Ongeacht of u denkt aan huisvesting voor seizoens- of jaarrondgebruik, het is belangrijk dat u een aantal zaken goed doorneemt voordat u op zoek gaat naar huisvesting.

Financiering

Wanneer u een lening nodig hebt om uw huis te kunnen kopen zijn er twee verschillende manieren om dit te financieren. De ene manier is dat u de overwaarden gebruikt van uw bestaande woning gebruikt en de andere manier is dat u een hypotheek aan gaat bij een Spaanse bank.

Overwaarden eigenhuis

Als u ervoor kiest om uw woningaankoop op deze manier te financieren, raden wij u aan een nieuwe taxatie van de woning uit te voeren. Daarna kunt u de lening heronderhandelen bij uw huidige bank of met uw financieel adviseur contact opnemen.

Wit u weten welke plek voor u geschikt is om te wonen? Neem contact met ons op en wij begeleiden u naar het juiste gebied op basis van uw wensen.

Lening bij Spaanse bank

De andere manier om uw huisaankoop te financieren is door geld te lenen bij een Spaanse bank. U kunt erop rekenen dat u in euro’s 50 tot 70 procent van de marktwaarde van de woning in Spanje kunt lenen. Wilt u een uitgebreidere uitleg over financiering en bijkomende kosten (zgn. kosten koper) bij het kopen van een huis in Spanje, dan kunt u contact met ons opnemen.

Klik hier om meer te lezen over bankleningen in Spanje.

Eisen & wensen

Op basis van uw eisen en wensen helpen wij u bij het vinden van uw droomhuis. Een huis kopen in Spanje moet leuk en spannend zijn. Daarom helpen we u verschillende opties te bekijken totdat u voelt dat u het juiste heeft gevonden. Wilt u een woning kopen in Spanje? Neem contact met ons op en we helpen je iets te vinden dat past.

Bezit een huis een Spanje

Hoeveel kost het om een ​​huis in Spanje te bezitten? Het bezit van een huis in Spanje is in vergelijking met andere landen financieel behoorlijk voordelig gebleken. Hieronder volgt een kort overzicht van de Spaanse onroerendgoedbelasting. Naast de vaste exploitatie- en onderhoudskosten zijn er jaarlijkse onroerend goed kosten en belastingen die worden berekend op basis van de grootte van de woning en het type woning….

Lees hier meer over het bezitten van een huis in Spanje