355,000

Villa nära centrum i San Pedro del Pinatar

Dessa villor kommer att byggas i San Pedro del Pinatar nära stadens centrum. De kommer att ha 3 sovrum, 2 badrum, privat pool och parkering på tomten.

Denna villa kommer att byggas i 2 våningar och har 3 sovrum, 2 badrum, ett kombinerat kök och vardagsrum, en terrass med privat pool. På bottenvåningen hittar du köket och vardagsrummet, det första sovrummet och badrummet. Köket levereras komplett med alla vitvaror och en bardisk. Det finns en tvättstuga vid köket där du även hittar en tvättmaskin. Det första sovrummet hittar du vid vardagsrummet med walk in closet och det första badrummet strax utanför sovrummet med enkel tillgång till hela bottenvåningen.

Vid köket hittar du trappan som leder upp till nästa våning. Under trappan har du ett litet förvaringsutrymme för dammsugare ect. Väl på nästa våning hittar du det andra och tredje sovrummet, som båda har tillgång till terrassen på 17m2. Sovrummen kommer med fullt inredda garderober. Det andra badrummet ligger utanför båda sovrummen. Båda badrummen är fullt inredda och med en elektrisk torkställning för handdukar. Med denna villa finns möjlighet att lägga till ett solarium på taket.

Tillbaka på bottenvåningen på utsidan hittar du terrassen som du har tillgång till från från det första sovrummet och vardagsrummet. Där ute hittar du din privata pool med förinstallation för en poolvärmare, en utomhusdusch och plats för att parkera din bil inne på tomten.

Detaljer

Pris :  355,000
Typ av fastighet : Villa
Nära till : Golf, Restauranger/Butiker
Område : San Pedro Del Pintar
Referens : 100.11.V03
Boyta : 110m2
Tillgänglighet : 2 kvartalet 2025
Tomt : 129m2

Invändigt

Sovrum : 3
Badrum : 2

Exteriör

Terrass : 17.69m3
Parkering : Privat på tomten
Pool : Privat

Ritningar

Avstånd

Strand : 2.2km
Butiker/Restauranger : 700m
Flygplats : 75km
Golf : 9km

Område

Området : San Pedro del Pinatar

Kontakt

Inkluderat

Pool
Parkering
Förinstallerad A/C
Vitvaror
Terrass

Plats