Uw persoonlijke

Makelaar in

Spanje.

Bent u op zoek naar een persoonlijk makelaarskantoor dat u kan helpen bij het vinden van uw droomhuis in Spanje? Neem dan contact op met Best of Spain. Wij zijn een gecertificeerd makelaarskantoor in Spanje en lid van het vastgoedregister van de Valenciaanse Gemeenschap (API). We spreken Zweeds, maar spreken ook vloeiend Spaans, Engels en Nederlands. Wij wonen al enkele jaren in Spanje en helpen u met alles. Van het vinden van de juiste woning tot het leggen van contact met de lokale bank. Vanaf het moment dat u op het vliegveld landt om huizen te bekijken tot u eindelijk de sleutel in uw hand heeft en ook nog daarna (nazorg na aankoop), staan ​​wij aan uw zijde. We kunnen met trots zeggen dat wij onderscheiden van anderen. We zijn realistisch, klantgericht en maken de dingen niet mooier dan ze zijn. Coördineren tijdens de bouw uw inzichten/woonwensen met de aannemer en bij uw aankoop via advocaat en notaris. Wij zijn het makelaarskantoor dat u begeleidt op het gehele kooptraject.

Costa Blanca & Costa Calida.

Ons hart klopt een beetje extra voor Costa Blanca & Costa Calida, waar je alles kunt vinden wat je maar kunt wensen. In het noorden is de natuurlijke omgeving behoorlijk bergachtig en heuvelachtig, terwijl je in het zuiden een vlakker landschap vindt met aan de ene kant lange witte stranden en mooie landinwaarts gelegen boerderijen en velden. Om onze klanten de beste ervaring te geven en ervoor te zorgen dat aan alle kwaliteitseisen wordt voldaan, hebben we al onze eigendommen en partners zorgvuldig geselecteerd.

Een huis kopen in een nieuw land kan overweldigend en zenuwslopend zijn. Door samen te werken met ons makelaarskantoor in Spanje, kunt u erop vertrouwen dat u de hulp krijgt die u nodig heeft. We kunnen u in contact brengen met professionele advocaten en bankcontacten, allemaal om het proces soepel en minder stressvol te maken. Ook na de aankoop staan ​​wij voor u klaar als u hulp nodig heeft bij het kopen van meubels, planten, abonnementen en andere praktische zaken.

Soms kan het extra geruststellend zijn om met iemand te praten die al de knoop doorhakt. Daarom brengen we u graag in contact met enkele van onze klanten die deze reis al met succes hebben doorlopen. U kunt dan direct de vragen stellen die u beantwoord wilt hebben en een objectief oordeel krijgen.

Laat ons makelaarskantoor uw veilige partner zijn voor de beste aankoopbeslissing en een vlotte start van uw leven in Spanje!

Ons team

Kent Jakobsson

Kent Jakobsson

Kent is eigenaar en runt Best of Spain samen met zijn zoon Marcus. Hij heeft meerdere jaren ervaring in de onroerendgoedsector en heeft eerder kunstgalerijen en schoenenwinkels in Zweden geleid.

🇸🇪 🇩🇰 🇳🇴 🇬🇧

Marcus Jakobsson

Marcus Jakobsson

Marcus is mede-eigenaar en exploiteert Best of Spain Real Estate samen met zijn vader Kent. Hij heeft eerder een ondernemend bedrijf gehad in Zweden en is een paar jaar geleden naar Spanje verhuisd om zijn vader te helpen de dromen van klanten waar te maken.

🇸🇪 🇩🇰 🇳🇴 🇬🇧 🇪🇸

Laura Buciuman

Laura Buciuman

Laura heeft meerdere jaren ervaring in onroerend goed en verkoop. Ze heeft eerder gewerkt voor bouwers en was daar verantwoordelijk voor de verkoop en klantrelaties. Ze spreekt vloeiend in het Engels, Spaans, Frans en Roemeens.

🇪🇸 🇬🇧 🇫🇷 🇷🇴 

Petra Nordholt

Petra Nordholt

Petra is ons nieuwste lid van de Best of Spain-familie. Ze woont in Spanje en biedt hulp en begeleiding aan onze klanten uit Nederland en België. Als Petra niet aan het werk is, brengt ze graag tijd door met haar gezin en vindt ze het fijn om door Spanje te reizen en zo het land nog beter te leren kennen.

🇳🇱 🇧🇪 🇬🇧

Annie Jakobsson

Annie Jakobsson

Annie is de nieuwste toevoeging aan de Best of Spain-familie. Zij biedt hulp en begeleiding aan onze klanten. Natuurlijk woont ze in Spanje en heeft ze het leven in het paradijs uit de eerste hand ervaren.

🇸🇪 🇩🇰 🇳🇴 🇬🇧 🇪🇸

Ilona Luczak

Ilona Luczak

Ilona is een vertrouwd lid van de Best of Spain-familie. Ilona biedt hulp en begeleiding aan onze klanten uit Polen.

🇵🇱 🇬🇧

Marcel Luczak

Marcel Luczak

Marcel son till Ilona och erbjuder hjälp och vägledning till våra kunder från Polen.

🇵🇱 🇬🇧