Tevreden klanten

Soms kan het extra veilig voelen om te praten met iemand die de stap al heeft gezet. Daarom geven we het contact graag door aan enkele van onze tevreden klanten. Dan kun je direct de vragen stellen die je beantwoord wilt hebben en een objectief beeld kunnen creëren. 

Hieronder vermelden wij enkele reacties, vertaald vanuit hun originele taal, van onze klanten.

Apartment in Pilar de la Horadada

“Zeer professioneel. We kozen ervoor om contact op te nemen en te vragen naar een project. Kent, onze eerste contactpersoon, toonde veel interesse in hoe we het wilden. Toen zei hij dat hij zou terugkeren. Wat hij deed. We zijn zo blij met de emotie die hij toonde. Kent sprak veel over het fysieke bezoek. Nogmaals, ik wil het gevoel prijzen, want toen we eenmaal een project hadden gekozen en naar beneden wilden gaan, hadden Kent en Marcus (Marcus die we toen voor het eerst ontmoetten) projecten voorbereid om naar te kijken, afgewisseld met een rondleiding door de stad . Eetervaringen uit de lokale keuken die absoluut ongelooflijk waren. We hadden onze vrije tijd om na te denken. Toen hadden Kent en Marcus afgesproken om mensen te ontmoeten die dezelfde reis hadden gemaakt als wij mogelijk zouden doen. Gekocht in het gebied waar we naar keken. Wat een treffer. Het was fantastisch veilig om mensen te ontmoeten die leefden wat we zochten. Een onschatbaar netwerk als je zelf nieuw bent. We zijn super blij met Kent en Marcus en zoals je kunt zien, hebben we de knoop doorgehakt en zullen we in 2023 de trotse eigenaren zijn van een appartement in Pilar de la Horadada.”

Joakim & Bente

Stockholm

Apartment in Pilar de la Horadada

“Mijn vrouw en ik dachten al een tijdje aan een appartement aan de Costa Blanca. Bij toeval kwamen we Best of Spain Real Estate tegen. We dachten dat het ingewikkeld was om te investeren in een woning/appartement in Spanje, maar helaas hadden we het mis. De landing in de handen van Kent en Marcus in Best of Spain was de hele tijd zo veilig. Wij zijn nooit betrokken geweest bij de echtgenoot van commitment en bij luisterend makelaar. Contacten met banken, advocaten, notarissen – ze hebben alles opgelost! Ze hebben deze shoppingtrip echt zo veilig gemaakt! We willen ze daarom onze hoogste en beste aanbevelingen geven! Mocht u investeren in een woning/appartement aan de Costa Blanca, neem dan contact op met Best of Spain!”

Mikael & Katarina

Höllviken

Apartment in Pilar de la Horadada

“Na een tip van onze vrienden, Micke en Kinna, kwamen we in contact met Kent en Marcus van Best of Spain. Dit was gewoon een absoluut geweldige ervaring. Top service en inzet vanaf het begin totdat we “ons” appartement vonden. Kan het beste van Spanje ten zeerste aanbevelen !!! Met dank aan Kent en Marcus en bedankt voor de tip, Micke en Kinna. Tot ziens!”

Anders & Pia

Helsingborg

Villa in San Pedro del Pinatar

 “Het vinden van een makelaar in Spanje is vrij eenvoudig, maar het vinden van een makelaar die luistert en zich aanpast aan jouw wensen zijn er nogal wat die dat kunnen of weten. We vonden een ster die 24 uur per dag bezig was en de hulp ging door tijdens het hele koopproces. Daar hield het niet op, maar het ging door totdat we 22 dagen geleden in het huis trokken. Alles is precies geworden zoals we hadden verwacht. Kent en Marcus hebben net dat beetje extra om zich helemaal tevreden te voelen. Als je een item van hen koopt, kun je je echt veilig voelen.”

Elisabeth & Eddie

Malmö

Apartment in Santiago de la Ribera

“Ik kreeg een golfreistip van iemand die ik vertrouw en koos er spontaan voor om op korte termijn naar Spanje te gaan. Zo is het ook gegaan met mijn investering van mijn appartement, het waren ook snelle pucks en het vertrouwen dat ik ervoer in het contact met Kent en Marcus, zorgde ervoor dat ik de stap durfde te zetten. Door via vrienden te weten dat het vrij eenvoudig is om in Spanje te investeren en dat je veel waar voor je geld krijgt met lage exploitatiekosten, durfde ik het idee van een investering te benaderen in een gebied waar ik nog niet eerder in Spanje was geweest. Ik was op een punt in mijn leven dat het tijd was om een ​​stap vooruit te zetten. Dankzij de persoonlijke service, inclusief GM-telefoontjes, via video’s en foto’s die ze speciaal voor mij maakten, kon ik binnen een paar dagen op afstand een eerste beslissing nemen. Toen ik eenmaal op mijn golfreis was en mijn spelvrije dag had, kwamen ze me een hele dag ophalen om onder andere door de omgeving te rijden, bezichtigingen te zien en de bouwer te ontmoeten. En alles werd voorbereid voor een gesprek met een advocaat, notaris en bankcontacten, het voorbereiden van volmachten etc. om de overname zo soepel mogelijk te laten verlopen. Kent en Marcus zijn bij mij geweest voor de aankoop, tijdens de bouwperiode en beloofden ook daarna bij mij te zijn. Het is allemaal gebaseerd op vertrouwen dat ze persoonlijk hebben getoond in onze bijeenkomsten.”

Anette

Stockholm

Apartment in Santiago de la Ribera

“DANK Kent en Marcus voor de fantastische service en jullie empathische manier om het juiste object aan de juiste klanten te presenteren. Ongelooflijk deskundig en professioneel. We kochten een appartement in productie en kregen alle gelegenheid om de kavel, het appartement, het model en de omgeving te bekijken. Gedetailleerde informatie gedurende het hele proces en warme zorg stelden ons in staat om snel een beslissing te nemen. Ik kijk uit naar de volgende keer dat we elkaar ontmoeten”

Suzanne & Göran

Stockholm

Apartment in El Raso, Guardamar del Segura

“Wij zijn zeer tevreden met Best of Spain die ons heeft geholpen bij de aankoop van een woning in Spanje. Hun service en inzet was persoonlijk en van de hoogste klasse. Ze waren zeer responsief en hielpen ons een gebied en huis te vinden dat was aangepast aan onze wensen. Ze namen echt de tijd voor ons en hielpen ons door het hele koopproces heen. Kan Best of Spain ten zeerste aanbevelen.”

Fredrik & Camilla

Stockholm

Apartment in Pilar de la Horadada

“Professioneel en vriendelijk personeel, complete en geïntegreerde diensten in verband met het aankoopproces van onroerend goed. Beveel ze ten zeerste aan!”

Daniel & Adriana

Nederland

“Al een tijdje denken we erover om extra accommodatie in Spanje te krijgen. Het was moeilijk om te weten wat de juiste plek voor ons is, de juiste accommodatie voor ons, wat belangrijk is om in de omgeving te hebben, enz. Om samen met Kent en Marcus rustig over deze keuzes na te denken, verschillende opties te bekijken, een rondleiding door de omgeving te krijgen om een ​​goed beeld te krijgen is voor ons enorm waardevol geweest. Hun ervaringen en kennis van de gebieden, woningbouw, leveranciers, wet- en regelgeving, eten, ervaringen en meer hebben bijgedragen aan onze keuzes. Met warmte en geduld hebben ze ons geholpen de juiste beslissing te nemen. Zit je in dezelfde situatie als wij en voel je je een beetje verloren en heb je de beste ondersteuning nodig die je kunt verwachten – bel Kent en Marcus! “

Lena & Dan

Göteborg

Penthouse in Torre de la Horadada

“Hartelijk dank voor uw ongelooflijke betrokkenheid bij onze aankoop van ons fantastische penthouse. Je hebt het mogelijk gemaakt en ons de hele weg zo veilig laten voelen. Zeer professioneel. Kan ten zeerste worden aanbevolen voor uw volgende bedrijf…”

Robert & Nilla

Stockholm