320,000

Waardige villa’s in San Pedro del Pinatar

Deze villa’s worden gebouwd in San Pedro del Pinatar, op loopafstand van winkels, bars en restaurants. Ze worden gebouwd met 2 woonlagen en hebben een solarium op het dak.

Deze villa heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers, een gecombineerde keuken en woonkamer, solarium, privézwembad en een parkeerplaats op het perceel. Op de begane grond bevindt zich de gecombineerde keuken- en woonkamergedeelte, de eerste slaapkamer en badkamer. De keuken is voorzien van alle apparatuur die bij de prijs is inbegrepen. De slaapkamer op de begane grond is 10,2m2 en net buiten de slaapkamer bevindt zich de eerste (gasten)badkamer, gemakkelijk bereikbaar via de keuken en de woonkamer.

Bij de keuken vindt u de trap die u naar de volgende verdieping leidt. Hier treft u de tweede en derde slaapkamer en de tweede badkamer aan. De tweede slaapkamer is 14,45m2 en heeft toegang tot een terras van 14m2. De derde slaapkamer is 11,7m2. De tweede badkamer bevindt zich net buiten de twee slaapkamers. Daar vindt u ook de tweede trap die u naar het dakterrad/solarium van 36m2. op het dak leidt

Op de begane grond heeft u toegang tot uw tuin via de voordeur en via de grote glazen schuiframen in de woonkamer. Buiten de woonkamer vindt u uw privézwembad en ruimte om uw auto op het perceel te parkeren. Buiten beschikt u tevens over een berging aan de achterzijde van het perceel, ook deze is in de prijs inbegrepen.

Details

Prijs :  320,000
Soort onroerend goed : Villa
Dichtbij : Strand, Golf, Restaurants/Winkels
Lokatie : San Pedro Del Pintar
Referentie : 200.14.V02
Woonruimte : 103m2
Beschikbaarheid : Zomer 2024
Grond : 120m2

Binnen

Slaapkamer : 3
Badkamer : 2

Buiten

Terras : 17m2
Dakterras : 36m2
Trädgård : 45.85m2
Parkeerplaats : Privé
Zwembad : Privé

Plattegronden

Afstand

Strand : 1700m
Winkels/Restaurants : 700m
Luchthaven : 76km
Golf : 10km

Lokatie

Omgeving : San Pedro del Pinatar

Contact

Inbegrepen

Zwembad
Parkeerplaats
Witgoed
Dakterras
Terras

Kaart

Trefwoorden