315,900

Mooi penthouse-appartement in Pilar de la Horadada

Dit leuke penthouse wordt gebouwd in Pilar de la Horadada op loopafstand van restaurants en winkels. Het appartement heeft toegang tot een grote gemeenschappelijke ruimte met een zoutwaterzwembad, een garage en een lift naar de penthouses.

Het appartement ligt op de tweede verdieping en beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime open woonkamer/keuken van 32,10m2. De eerste slaapkamer is de hoofdslaapkamer en beschikt over een eigen badkamer en toegang tot het terras. De tweede en derde slaapkamer zijn eveneens ruim, voorzien van volledig ingedeelde inbouwkasten, en met gemakkelijke toegang tot de gastenbadkamer. Beide badkamers zijn volledig uitgerust en voorzien van vloerverwarming. De keuken wordt volledig uitgerust opgeleverd en het witgoed is in de prijd inbegrepen. Het appartement wordt verwarmd en gekoeld via AC, met aansluitingen in elke kamer.

Via de glazen scheidingswanden in de woonkamer komt u uit op het terras van 15,65m2, waar u ook toegang toe heeft vanuit de hoofdslaapkamer. Eenmaal op het terras vindt u een trap die u naar een groot privé dakterras/solarium leidt van maar liefst 91,35m2! Op het dakterras beschikt u over een gesloten buitenkeuken, pergola, kunstgras, verlichting, een toilet en pre-installatie van een douche, ook dit alles is bij de prijs inbegrepen. Het appartement beschikt tevens over een eigen parkeergarage.

Details

Prijs :  315,900
Soort onroerend goed : Appartement
Dichtbij : Strand, Golf, Restaurants/Winkels
Lokatie : Pilar De La Horadada
Referentie : 150.03.A29
Woonruimte : 93,51
Beschikbaarheid : Februari 2025

Binnen

Slaapkamer : 3
Badkamer : 2

Buiten

Terras : 15,65m2
Dakterras : 91,35m2
Parkeerplaats : Parkeergarage
Zwembad : Gedeeld zwembad

Plattegronden

Afstand

Strand : 3,6km
Winkels/Restaurants : 300m
Luchthaven : 74km
Golf : 4,8km

Lokatie

Omgeving : Pilar de la Horadada

Contact

Inbegrepen

Gedeeld zwembad
Buitenkeuken
Parkeerplaats
A/C
Fietsenstalling
Witgoed
Dakterras
Terras
Garage

Kaart

Trefwoorden