319,900

Trevlig takvåning i Pilar de la Horadada

Denna trevliga takvåning byggs just nu i Pilar de la Horadada med gångavstånd till restauranger och butiker. Lägenheten har tillgång till ett stort gemensamt område med saltvatten pool samt garage och hiss upp till takvåningarna.

Lägenheten ligger på andra våning och har 3 sovrum, 2 badrum och ett rymligt vardagsrum/kök på 32,10m2. Köket levereras fullt utrustat där samtliga vitvaror ingår. Det första sovrummet är ett master bedroom och har ett eget badrum samt tillgång till terassen. Det andra och tredje sovrummet är också rymliga och kommer med fullt utrustade garderober och har enkel tillgång till gäst badrummet. Båda badrummen är fullt utrustade och kommer med golvvärme. Lägenheten värms och kyls via AC, med utlopp i varje rum.

Glaspartierna i vardagsrummet leder dig ut på terassen på 15,65m2 som du även har tillgång till via master bedroom. Väl ute på terassen finner du trappor som leder dig upp till en stor privat takterass/solarium på hela 91,35m2! På takterassen har du ett stängt ute kök, pergola, konstgräs, belysning samt en toalett, allt inkluderat i priset. Till lägenheten ingår även ett garage med plats för en bil.

Ritningar

Detaljer

Pris :  319,900
Typ av fastighet : Lägenhet
Nära till : Strand, Golf, Restauranger/Butiker
Område : Pilar De La Horadada
Referens : 150.03.A24
Boyta : 93,51
Tillgänglighet : February 2025

Exteriör

Terrass : 15,65m2
Takterass : 91,35m2
Parkering : Garage
Pool : Gemensam pool

Avstånd

Strand : 3,6km
Butiker/Restauranger : 300m
Flygplats : 74km
Golf : 4,8km

Invändigt

Sovrum : 3
Badrum : 2

Område

Området : Pilar de la Horadada

Kontakt

Inkluderat

Gemensam pool
Ute-kök
Parkering
A/C
Cykelförråd
Vitvaror
Takterass
Terrass
Garage

Plats

Taggar