Key Ready!
 229,900

Mooi gelijkvloers appartement in Pilar de la Horadada

In Pilar de la Horadada worden momenteel deze moderne appartementen gebouwd. In totaal worden er 6 appartementen gebouwd, 3 op de begane grond en 3 op de verdiepingen met een eigen dakterras. Alle appartementen hebben toegang tot een gedeeld zwembad dat alleen beschikbaar is voor de 6 appartementen.

Dit appartement bevindt zich op de begane grond, het dichtst bij het zwembad. Het heeft een bouwoppervlakte van 89,9m2 met 2 slaapkamers en 2 badkamers. De hoofdslaapkamer is 16m2 groot, heeft een grote ingebouwde kledingkast en een eigen badkamer. De tweede slaapkamer heeft een oppervlakte van 10m2, ook een grote ingebouwde inbouwkast en heeft toegang tot een gastenbadkamer. Beide slaapkamers hebben glazen deuren die veel natuurlijk licht binnenlaten en toegang geven tot het achterterras van 13m2. De twee badkamers zijn volledig gemeubileerd en hebben vloerverwarming.

De woonkamer is gecombineerd met de keuken en deelt een oppervlakte van 28,9m2. De keuken wordt compleet opgeleverd met alle inbouwapparatuur die bij de prijs zijn inbegrepen. Vanuit de woonkamer is er een glazen deur naar het voorterras van 24,5m2 dat tevens ruimte biedt voor het parkeren van de auto. Als optie is er de mogelijkheid om een ​​extra berging voor fietsen te kopen.

Het appartement ligt op 5 minuten lopen van het stadscentrum met veel winkels, wekelijkse markten, restaurants en bars. Het strand ligt op 3 km afstand en is gemakkelijk te bereiken met de fiets in 12-15 minuten via een fiets-/voetgangersbrug of in 5 minuten met de auto.

De prijs van dit appartement is concurrerend en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Plattegronden

Details

Prijs :  229,900
Soort onroerend goed : Appartement
Dichtbij : Golf, Restaurants/Winkels
Lokatie : Pilar De La Horadada
Referentie : 213.04.A03
Woonruimte : 94,6m2
Beschikbaarheid : 2024

Privé Velden

Ribbon : Key Ready!

Buiten

Achter terras : 9,7m2
Terras : 24,5.m2
Parkeerplaats : Op eigen grond
Zwembad : Gedeeld zwembad

Afstand

Strand : 3200m
Winkels/Restaurants : 300m
Luchthaven : 75km
Golf : 4km

Binnen

Slaapkamer : 2
Badkamer : 2

Lokatie

Omgeving : Pilar de la Horadada

Video

Contact

Inbegrepen

Gedeeld zwembad
Parkeerplaats
Voorbereiding A/C
Witgoed
Terras

Kaart