224,900

Trevlig lägenhet på markplan i Pilar de la Horadada

Dessa moderna lägenheter byggs just nu i Pilar de la Horadada. Totalt ska det byggas 6 lägenheter, 3 på bottenvåningen och 3 på andra våningen med privat takterrass. Alla lägenheter har tillgång till en gemensam pool som endast är tillgänglig för de 6 lägenheterna.

Denna lägenhet ligger på bottenvåningen, närmst poolen. Den har en byggyta på 85m2 m2 med 2 sovrum och 2 badrum. Det stora sovrummet är 20m2 stort, har klädkammare och eget badrum. Det andra sovrummet har en yta på 10,5m2 och har tillgång till gästtoalett. Båda sovrummen har stora inbyggda garderober och glasdörrar som ger gott om naturligt ljus och ger tillgång till den bakre terrassen på 13m2. De två badrummen är fullt möblerade och har golvvärme.

Vardagsrummet är kombinerat med köket och delar på en yta på 27m2. Köket levereras komplett med alla vitvaror som ingår i priset. Från vardagsrummet finns ett glasparti med utgång till den främre terrassen på 24m2 med plats för parkering av bilen.

Som tillval finns möjlighet att köpa ett extra förråd för cyklar och annan förvaring.
Det ligger 5 minuters promenad från stadens centrum med många butiker, marknader varje vecka, restauranger och barer. Stranden ligger 3 km bort och kan lätt nås med cykel på 12-15 minuter via en cykel-/gångbro eller på 5 minuter med bil.

Priset på denna lägenhet är konkurrenskraftigt och erbjuder bra valuta för pengarna. Kontakta oss för mer information och tillgänglighet.

Detaljer

Pris :  224,900
Typ av fastighet : Lägenhet
Nära till : Golf, Restauranger/Butiker
Område : Pilar De La Horadada
Referens : 213.04.A02
Boyta : 84m2
Tillgänglighet : Maj 2024

Invändigt

Sovrum : 2
Badrum : 2

Exteriör

Bakre terass : 13m2
Terrass : 24.7.m2
Parkering : På tomten
Pool : Gemensam Pool

Ritningar

Avstånd

Strand : 3200m
Butiker/Restauranger : 300m
Flygplats : 75km
Golf : 4km

Område

Området : Pilar de la Horadada

Kontakt

Inkluderat

Gemensam pool
Parkering
Förinstallerad A/C
Vitvaror
Terrass

Plats