249,900

Trevlig lägenhet på markplan i Pilar de la Horadada

Dessa moderna lägenheter byggs just nu i Pilar de la Horadada. Totalt ska det byggas 6 lägenheter, 3 på bottenvåningen och 3 på andra våningen med privat takterrass. Alla lägenheter har tillgång till en gemensam pool som endast är tillgänglig för de 6 lägenheterna.

Denna lägenhet ligger på bottenvåningen, närmst poolen. Den har en byggyta på 94,6 m2 med 2 sovrum och 2 badrum. Det stora sovrummet är 20m2 stort, har klädkammare och eget badrum. Det andra sovrummet har en yta på 10,5m2 och har tillgång till gästtoalett. Båda sovrummen har stora inbyggda garderober och glasdörrar som ger gott om naturligt ljus och ger tillgång till den bakre terrassen på 9,7m2. De två badrummen är fullt möblerade och har golvvärme.

Vardagsrummet är kombinerat med köket och delar på en yta på 28,4m2. Köket levereras komplett med alla vitvaror som ingår i priset. Från vardagsrummet finns ett glasparti med utgång till den främre terrassen på 24,5m2 med plats för parkering av bilen.

Som tillval finns möjlighet att köpa ett extra förråd för cyklar och annan förvaring.
Det ligger 5 minuters promenad från stadens centrum med många butiker, marknader varje vecka, restauranger och barer. Stranden ligger 3 km bort och kan lätt nås med cykel på 12-15 minuter via en cykel-/gångbro eller på 5 minuter med bil.

Priset på denna lägenhet är konkurrenskraftigt och erbjuder bra valuta för pengarna. Kontakta oss för mer information och tillgänglighet.

Ritningar

Detaljer

Pris :  249,900
Typ av fastighet : Lägenhet
Nära till : Golf, Restauranger/Butiker
Område : Pilar De La Horadada
Referens : 213.04.A03
Boyta : 94,6m2
Tillgänglighet : Maj 2024

Exteriör

Bakre terass : 9,7m2
Terrass : 24,5.m2
Parkering : På tomten
Pool : Gemensam Pool

Avstånd

Strand : 3200m
Butiker/Restauranger : 300m
Flygplats : 75km
Golf : 4km

Invändigt

Sovrum : 2
Badrum : 2

Område

Området : Pilar de la Horadada

Video

Kontakt

Inkluderat

Gemensam pool
Parkering
Förinstallerad A/C
Möbler
Vitvaror
Terrass

Plats