Key Ready!
 825,000

Moderne villa in het prachtige groene Las Colinas Golf Resort

Deze geweldige villa’s met een grote tuin worden gebouwd in het prachtige Las Colinas Golfresort dat in 2022 twee prijzen won, te weten het toonaangevende villaresort van Spanje en de toonaangevende resortvilla’s van Europa! In 2017 won Las Colinas zelfs de prijs voor de beste golfbaan van Spanje. Het resort beschikt over 3 restaurants en op 10 minuten rijden heeft u een prachtig strand, vele restaurants en winkels. De villa’s zijn gelegen in een mooie en rustige omgeving met uitzicht vanuit de tuin over de fraaie natuur.

Deze villa is gebouwd in 2 etages en heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, een grote gecombineerde keuken en woonkamer, een privézwembad, terras en tuin. Wanneer u de villa op de begane grond betreedt, vindt u de keuken en woonkamer voorzien van hoge plafonds en grote glazen ramen die het natuurlijk licht binnenlaten. De villa wordt opgeleverd met een keuken die volledig is uitgerust met alle witgoed, een wijnkoelkast en een groot kookeiland. Vlak bij de keuken vindt u een badkamer die vanuit de gehele villa gemakkelijke toegankelijk is. De slaapkamer op de begane grond is de grote hoofdslaapkamer met een inbouwkast van vloer tot plafond en een eigen badkamer.

Bij de entree van de villa heeft u een trap naar de eerste verdieping en daar vindt u de tweede en derde slaapkamer, allemaal voorzien van dezelfde hoge van vloer tot plafond inbouwkasten. De tweede slaapkamer geeft toegang tot een terras van 16,7m2. Vanuit de derde slaapkamer heeft u toegang tot een balkon. Tussen de slaapkamers bevindt zich de laatste volledig ingerichte badkamer. In alle badkamers is vloerverwarming geïnstalleerd.

Terug op de begane grond rondom de villa heeft u een grote tuin met groen gras, terras, een zwembad met een pre-installatie voor de aanleg van een zwembadverwarmer. U vindt er ook een vooraf geïnstalleerde barbecueplek en een pre-installatie voor de aanleg van een laadpaal voor elektrische auto’s.

Details

Prijs :  825,000
Soort onroerend goed : Villa
Dichtbij : Golf, Restaurants/Winkels
Referentie : 100.29.V21
Woonruimte : 129m2
Beschikbaarheid : November 2023
Grond : 668m2

Binnen

Slaapkamer : 3
Badkamer : 3

Buiten

Balkon : 4,4m2
Terras : 74m2
Trädgård : 539m2
Parkeerplaats : Privé plaatsen
Zwembad : Privé

Plattegronden

Privé Velden

Ribbon : Key Ready!

Afstand

Strand : 10km
Winkels/Restaurants : 300m
Luchthaven : 68km
Golf : 100m

Lokatie

Omgeving : Las Colinas Golf Resort

Contact

Inbegrepen

Zwembad
Parkeerplaats
Voorbereiding A/C
Witgoed
Terras
Trädgård

Kaart

Trefwoorden