Key Ready!
 825,000

Modern villa i underbara Las Colinas Golf Resort

Dessa fantastiska villor med en stor trädgård byggs i den vackra golfanläggningen Las Colinas som vann 2 utmärkelser 2022, för Spaniens ledande villa resort och Europas ledande resort villor! 2017 vann Las Colinas till och med pris för Spaniens bästa golfbana. Anläggningen har 3 restauranger och 10 minuter i bil har du en vacker strand och restauranger och butiker. Villorna ligger i ett vackert och lugnt område med trädgården mot naturen.

Denna villa är byggd i 2 våningar och har 3 sovrum, 3 badrum, ett stort kombinerat kök och vardagsrum, en privat pool, terrass och trädgård. När du kommer in i villan på bottenvåningen hittar du köket och vardagsrummet med högt i tak och stora glasfönster som släpper in ljus i hela villan. Köket är fullt utrustat med alla vitvaror, en vinkyl och en stor köksö. Intill köket hittar du ett badrum lätt tillgängligt för hela villan. Sovrummet på bottenvåningen är ett stort master bedroom med en garderob som går från golv till tak, fullt inredd och ett privat badrum.

Vid entrén har du trappor som leder upp till första våningen och där hittar du andra och tredje sovrummet, båda med fullt inredda garderober från golv till tak. Det andra sovrummet har tillgång till en terrass på 16,7m2. Från det tredje sovrummet har du tillgång till en balkong. Mellan sovrummen hittar du det sista badrummet fullt inrett. I alla badrummen är golvvärme installerat.

Tillbaks på bottenvåningen runt villan har du en stor trädgård med grönt gräs, terrass, en pool med förinstallation för en pool värmare. Du hittar också en förinstallerad grillplats och förberett för laddare till elbilar.

Ritningar

Detaljer

Pris :  825,000
Typ av fastighet : Villa
Nära till : Golf, Restauranger/Butiker
Referens : 100.29.V21
Boyta : 129m2
Tillgänglighet : November 2023
Tomt : 668m2

Private Fields

Ribbon : Key Ready!

Exteriör

Balkong : 4,4m2
Terrass : 74m2
Trädgård : 539m2
Parkering : Privat
Pool : Privat

Avstånd

Strand : 10km
Butiker/Restauranger : 300m
Flygplats : 68km
Golf : 100m

Invändigt

Sovrum : 3
Badrum : 3

Område

Området : Las Colinas Golf Resort

Kontakt

Inkluderat

Pool
Parkering
Förinstallerad A/C
Vitvaror
Terrass
Trädgård

Plats

Taggar