370,000

Luxe villa’s in het aantrekkelijke Higuericas

Deze luxe villa’s worden gebouwd in de zeer aantrekkelijke omgeving van Higuericas in Pilar de la Horadada, op slechts een paar minuten lopen van een prachtig zandstrand. Ze zullen worden gebouwd met 2 woonlagen, een solarium op het dak, een privézwembad op de begane grond en ruimte voor parkeren op het perceel.

Deze villa heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, een gecombineerde keuken en woonkamer, solarium, privé zwembad en een parkeerplaats op het perceel. Op de begane grond bevindt zicht het gecombineerde keuken- en woonkamergedeelte, de eerste slaapkamer, een (gasten)badkamer en een berging. De keuken is voorzien van alle apparatuur en een ontbijtbar die allen bij de prijs zijn inbegrepen. De slaapkamer op de begane grond is 11m2 en geeft toegang tot de achterkant van het perceel. Net buiten de slaapkamer bevindt zich de eerste (gasten)badkamer, gemakkelijk bereikbaar via de keuken en de woonkamer.

Bij de keuken vindt u de trap die u naar de volgende verdieping leidt waar u de tweede en derde slaapkamer en de tweede badkamer aantreft. De tweede slaapkamer is 15m2 en heeft toegang tot een terras van 14m2. De derde slaapkamer is 10,20m2 en geeft toegang tot een eigen balkon. De tweede badkamer bevindt zich op de gang net buiten de twee slaapkamers. Daar vindt u ook de tweede trap die u naar het solarium van 36m2 op het dak leidt.

Op de begane grond heeft u via de voordeur, de eerste slaapkamer en via de woonkamer toegang tot uw tuin. Buiten de woonkamer vindt u uw privézwembad en aan de andere kant van de villa heeft u ruimte om uw auto op het perceel te parkeren.

Details

Prijs :  370,000
Soort onroerend goed : Villa
Dichtbij : Strand, Golf, Restaurants/Winkels
Lokatie : Pilar De La Horadada
Referentie : 250.14.A02
Woonruimte : 103,6m2
Beschikbaarheid : 2025
Grond : 140m2

Binnen

Slaapkamer : 3
Badkamer : 2

Buiten

Balkon : 3,3m2
Terras : 14m2
Dakterras : 36m2
Trädgård : 61m2
Parkeerplaats : Privé
Zwembad : Privé

Plattegronden

Afstand

Strand : 500m
Winkels/Restaurants : 600m
Luchthaven : 77km
Golf : 7km

Lokatie

Omgeving : Pilar de la Horadada

Contact

Inbegrepen

Zwembad
Parkeerplaats
Voorbereiding A/C
Witgoed
Dakterras
Terras

Kaart