370,000

Lyxvillor i attraktiva Higuericas

Dessa lyxvillor byggs i det mycket attraktiva området Higuericas i Pilar de la Horadada, bara några minuters promenad till en vacker strand. De kommer att byggas i 2 våningar, ett solarium på taket, en privat pool på bottenvåningen och parkeringsplats inne på tomten.

Denna villa har 3 sovrum och 2 badrum, ett kombinerat kök och vardagsrum, solarium och privat pool. På bottenvåningen finner du ett kombinerat kök/vardagsrum, det första sovrummet, badrummet och ett förråd. Köket kommer med alla vitvaror och en bardisk inkluderade i priset. Sovrummet på första våningen är 11m2, med tillgång till baksidan av tomten. Strax utanför sovrummet finns det första badrummet lättillgängligt även från köket och vardagsrummet.

Vid köket hittar du trappan som leder dig upp till nästa våning där du har det andra och tredje sovrummet samt det andra badrummet. Det andra sovrummet är 15m2 och har tillgång till en terrass på 14m2. Det tredje sovrummet är 10,20m2 med tillgång till en privat balkong och det andra badrummet ligger strax utanför de två sovrummen. Där hittar du även trappan som leder dig upp till solterassen på taket på 36m2.

På bottenvåningen har du tillgång till din trädgård från ytterdörren, det första sovrummet och genom vardagsrummet. Utanför vardagsrummet hittar du din privata pool och på andra sidan villan har du plats att parkera din bil inne på tomten.

Ritningar

Detaljer

Pris :  370,000
Typ av fastighet : Villa
Nära till : Strand, Golf, Restauranger/Butiker
Område : Pilar De La Horadada
Referens : 250.14.A02
Boyta : 103,6m2
Tillgänglighet : 2025
Tomt : 140m2

Exteriör

Balkong : 3,3m2
Terrass : 14m2
Takterass : 36m2
Trädgård : 61m2
Parkering : Privat på tomten
Pool : Privat

Avstånd

Strand : 500m
Butiker/Restauranger : 600m
Flygplats : 77km
Golf : 7km

Invändigt

Sovrum : 3
Badrum : 2

Område

Området : Pilar de la Horadada

Kontakt

Inkluderat

Pool
Parkering
Förinstallerad A/C
Vitvaror
Takterass
Terrass

Plats