Key Ready!
 264,900

Leuk appartement met dakterras in Pilar de la Horadada

In Pilar de la Horadada worden momenteel deze moderne appartementen gebouwd. In totaal worden er 6 appartementen gebouwd, 3 op de begane grond en 3 op de verdieping met eigen dakterras. Alle appartementen hebben toegang tot een mooi gemeenschappelijk zwembad dat alleen voor de 6 appartementen is.

Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Het heeft een bouwoppervlakte van 71m2 met 2 slaapkamers en 2 badkamers. De grote slaapkamer is ca. 13m2 en heeft toegang tot een eigen badkamer. De tweede slaapkamer heeft een afmeting van 10m2 en heeft toegang tot de gastenbadkamer. Beide slaapkamers hebben grote kledingkasten en glazen ramen die zorgen voor veel natuurlijke lichtinval in de slaapkamers. De twee badkamers zijn volledig ingericht en voorzien van vloerverwarming.

De woonkamer heeft een open karakter met open keuken op een gezamenlijke oppervlakte van 24m2. De keuken wordt compleet geleverd met alle witgoed inbegrepen in de prijs. Vanuit de woonkamer is er een glazen schuifdeur met een uitgang naar een van de terrassen met een afmeting van 5.8m2. Vanaf dit terras kunt u met de trap omhoog naar het privé dakterras van 63m2, voorzien van een pergola voor zonwering. Hierboven zit u helemaal privé zonder inkijk van de buren. Bij het appartement hoort ook een eigen berging voor fietsen en een mooi zwembadgedeelte dat u deelt met de andere vijf appartementen.

Het appartement ligt op loopafstand van het centrum met vele leuke winkels, de wekelijkse markt, restaurants en bars. Mooie stranden liggen op ongeveer 3 km afstand en zijn gemakkelijk per fiets te bereiken via een fiets-/voetgangersbrug in 12-15 minuten of in 5 minuten met de auto. De prijs van dit appartement is concurrerend en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Details

Prijs :  264,900
Soort onroerend goed : Appartement
Dichtbij : Golf, Restaurants/Winkels
Lokatie : Pilar De La Horadada
Referentie : 213.04.A05
Woonruimte : 75,3m2
Beschikbaarheid : Maj 2024

Binnen

Slaapkamer : 2
Badkamer : 2

Buiten

Balkon : 5,4m2
Terras : 8,1m2
Dakterras : 63,34m2
Parkeerplaats : Inkluderad
Zwembad : Gemensam Pool

Plattegronden

Privé Velden

Ribbon : Key Ready!

Afstand

Strand : 3200m
Winkels/Restaurants : 300m
Luchthaven : 75km
Golf : 4km

Lokatie

Omgeving : Pilar de la Horadada

Contact

Inbegrepen

Gedeeld zwembad
Pergola
Parkeerplaats
A/C
Fietsenstalling
Witgoed
Dakterras
Terras

Kaart

Trefwoorden