Key Ready!
 264,900

Prisvärd lägenhet med takterrass i Pilar de la Horadada

Denna moderna lägenhet står nu klar i härliga Pilar de la Horadada. Totalt ska det byggas 6 lägenheter, 3 på bottenvåningen och 3 på andra våningen med privata takterrasser. Alla lägenheter har tillgång till en trevlig gemensam pool som endast är för de 6 lägenheterna.

Denna lägenhet ligger på andra våningen. Den har en bygg yta på 71m2 med 2 sovrum och 2 badrum. Det stora sovrummet är ca 13m2 stort och har eget badrum. Det andra sovrummet har en yta på 10m2 och har tillgång till gästtoaletten. Båda sovrummen har stora garderober och glasfönster som ger gott om naturligt ljus i sovrummen. De två badrummen är fullt möblerade och har golvvärme installerat. A/C inkluderad i priset.

Vardagsrummet har öppen planlösning med öppet kök har en kombinerad yta om 24 m2. Köket levereras komplett och alla vitvaror ingår i priset. Från vardagsrummet finns ett glasparti med utgång till en av terrasserna med en storlek på 5,4m2. Det andra glaspartiet leder ut mot den andra terrassen på 8m2. Från denna terrass kan man ta trappan upp mot den privata takterrassen på 63m2, utrustad med en pergola för solskydd. Här uppe är man helt privat och fri från insyn. Till lägenheten ingår det även ett privat förråd för cyklar och annan förvaring. Trevligt poolområde som man delar med dom andra lägenheterna.

Lägenheten ligger inom gångavstånd från centrum med många fina affärer, veckomarknad, restauranger och barer. Fina stränder finns ca 3 km bort och kan lätt nås med cykel via en cykel-/gångbro på 12-15 minuter eller på 5 minuter med bil. Priset på denna lägenhet är konkurrenskraftigt och erbjuder bra valuta för pengarna. Kontakta oss för mer information och tillgänglighet.

Detaljer

Pris :  264,900
Typ av fastighet : Lägenhet
Nära till : Golf, Restauranger/Butiker
Område : Pilar De La Horadada
Referens : 213.04.A05
Boyta : 75,3m2
Tillgänglighet : Maj 2024

Invändigt

Sovrum : 2
Badrum : 2

Exteriör

Balkong : 5,4m2
Terrass : 8,1m2
Takterass : 63,34m2
Parkering : Inkluderad
Pool : Gemensam Pool

Ritningar

Private Fields

Ribbon : Key Ready!

Avstånd

Strand : 3200m
Butiker/Restauranger : 300m
Flygplats : 75km
Golf : 4km

Område

Området : Pilar de la Horadada

Kontakt

Inkluderat

Gemensam pool
Pergola
Parkering
A/C
Cykelförråd
Vitvaror
Takterass
Terrass

Plats

Taggar