449,500

Grote villa met garage in Los Alcázares

Deze fantastische villa is gelegen in het gezellige Los Alcázares. De villa is in aanbouw en zal in september 2023 worden opgeleverd. Het heeft een grote heerlijke tuin met fors privé zwembad op het zuiden. De villa heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, woonkamer, keuken en een enorme ondergrondse garage met toegang vanuit het huis. Beneden vindt u een slaapkamer en een gastenbadkamer die gemakkelijk bereikbaar zijn vanuit de woonkamer. De woonkamer heeft schuiframen met uitzicht op het zwembad. De keuken is smaakvol ingericht en is inclusief alle witgoed. Het huis wordt verwarmd en gekoeld via airconditioning met luchtkanalen in alle kamers.

Een trap leidt naar de andere 2 slaapkamers, die elk een eigen badkamer hebben. Alle slaapkamers hebben hun eigen inbouwkasten. De badkamers zijn volledig uitgerust met hoogwaardige materialen. Een andere trap leidt naar het privé dakterras van 64m2. Hierboven vindt u een buitenkeuken en vanaf hier kunt u de hele dag genieten van de zon, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

Onder de woning bevindt zich een grote garage met ruimte voor meerdere auto’s. Deze grote villa geeft veel waar voor zijn geld. Het strand, winkels en restaurants liggen op een paar minuten afstand en de golfbaan op een paar honderd meter. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Details

Prijs :  449,500
Soort onroerend goed : Villa
Dichtbij : Strand, Golf, Restaurants/Winkels
Lokatie : San Pedro Del Pintar
Referentie : 225.04.V02
Woonruimte : 110,3m2
Beschikbaarheid : September 2023
Grond : 261m2

Binnen

Slaapkamer : 3
Badkamer : 3

Buiten

Balkon : 5,4m2
Dakterras : 64m2
Trädgård : 180m2
Parkeerplaats : Underjordiskt
Zwembad : Privat

Plattegronden

Afstand

Strand : 1500m
Winkels/Restaurants : 1700m
Luchthaven : 94km
Golf : 400m

Lokatie

Omgeving : Los Alcázares

Contact

Inbegrepen

Zwembad
Buitenkeuken
Parkeerplaats
Voorbereiding A/C
Witgoed
Elektrische rolluiken
Dakterras
Terras
Trädgård
Garage

Kaart

Trefwoorden