449,500

Stor villa med garage i Los Alcázares

Denna fantastiska villa ligger i gemytliga Los Alcázares. Villan är under byggnation och kommer vara leverans klar i September 2023. Stor härlig trädgård med stor privat pool i söderläge. Villan har 3 sovrum, 3 badrum, vardagsrum, kök och ett enormt underjordiskt garage med åtkomst från huset. På nedervåningen finner man ett sovrum ett gäst badrum som är lättåtkomligt från vardagsrummet. och Vardagsrummet har skjutpartier ut mot poolen. Köket kommer smakfullt inrett och med samtliga vitvaror inkluderat. Huset värms och kyld med A/C som har ett utlopp i varje rum.

En trappa upp leder till dom andra 2 sovrummen som har privat badrum vardera. Alla sovrum har egna inredda garderober. Badrummen kommer komplett utrustade med material av hög kvalitet. En trappa upp leder till den privata takterrassen på 64m2. Här uppe ingår det ett ute kök och man kan njuta av solen hela dagen, från morgon till kväll.

Under huset finns det ett sort garage med plats för flera bilar. En Stor villa som ger mycket botad för pengarna. Strand, butiker och restauranger finns några mindre bort och golfbana inom några hundra meter. Kontakta oss för mer information.

Ritningar

Detaljer

Pris :  449,500
Typ av fastighet : Villa
Nära till : Strand, Golf, Restauranger/Butiker
Område : San Pedro Del Pintar
Referens : 225.04.V02
Boyta : 110,3m2
Tillgänglighet : September 2023
Tomt : 261m2

Exteriör

Balkong : 5,4m2
Takterass : 64m2
Trädgård : 180m2
Parkering : Underjordiskt
Pool : Privat

Avstånd

Strand : 1500m
Butiker/Restauranger : 1700m
Flygplats : 94km
Golf : 400m

Invändigt

Sovrum : 3
Badrum : 3

Område

Området : Los Alcázares

Kontakt

Inkluderat

Pool
Ute-kök
Parkering
Förinstallerad A/C
Vitvaror
Elektriska Jalusier
Takterass
Terrass
Trädgård
Garage

Plats

Taggar