320,000

Grote stadsvilla met garage in Los Alcázares

Deze mooie herenhuizen worden momenteel gebouwd in Los Alcázares op loopafstand van het strand met leuke restaurants en bars. De woning heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, garage, zwembad en diverse terrassen die verdeeld zijn over 2 verdiepingen. Beneden vindt u een ruime woonkamer en keuken. De keuken is volledig uitgerust met alle apparatuur, die bij de prijs inbegrepen zijn. In de woonkamer – aan de voorzijde van het huis – zijn glazen deuren naar het zwembad en terras. Dit terras ligt op het zuiden! Er is ruimte om de auto op het terras te parkeren, maar als u dat niet wilt, kunt u deze ook parkeren in uw privégarage! Grenzend aan de garage is er een wasruimte met toegang tot een achterterras. Beneden vindt u ook de eerste grote slaapkamer met een glazen afscheiding die uitkijkt op het achterterras. Aan de zijkant van deze slaapkamer vindt u de gastenbadkamer.

Een trap leidt u naar de andere 2 slaapkamers, elk voorzien van een eigen volledig gemeubileerde badkamer. De slaapkamers hebben inbouwkasten en glazen ramen met uitzicht op een terras. Via een terrasdeur komt u op een groot terras van 36m2 met ruimte voor een buitenkeuken. Vanaf dit terras gaat u gemakkelijk met een tweede trap naar boven. Deze trap leidt u naar het privé dakterras van 52m2 met zon van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Het huis wordt verwarmd en gekoeld door een airconditioning met een luchtkanaal in elke kamer.

Kortom een grote tussenwoning dat veel waar biedt voor uw geld en met alle voorzieningen binnen 10 minuten lopen. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid!

Plattegronden

Details

Prijs :  320,000
Soort onroerend goed : Rijtjeshuis
Dichtbij : Strand, Golf, Restaurants/Winkels
Lokatie : San Pedro Del Pintar
Referentie : 212.04.V01
Woonruimte : 136,37
Beschikbaarheid : April 2024
Grond : 147,8m2

Buiten

Achter terras : 11,8m2
Balkon : 4,86m2
Terras : 36,3m2
Dakterras : 52,6m2
Trädgård : 60m2
Parkeerplaats : Op eigen grond
Zwembad : Privaat

Afstand

Strand : 1000m
Winkels/Restaurants : 850m
Luchthaven : 91km
Golf : 2km

Binnen

Slaapkamer : 3
Badkamer : 3

Lokatie

Omgeving : Los Alcázares

Contact

Inbegrepen

Zwembad
Buitenkeuken
Parkeerplaats
Voorbereiding A/C
Fietsenstalling
Witgoed
Dakterras
Terras
Garage

Kaart

Trefwoorden