320,000

Stort radhus med garage i Los Alcázares

Dessa fina radhus håller just nu på att byggas i trevliga Los Alcázares med gångavstånd til stranden som kantas med trevliga restauranger och barer. Huset har 3 sovrum, 3 badrum, garage, pool och flera terasser som fördelas över 2 våningar. På nedervåningen finner man ett rymligt vardagsrum och kök. Köket kommer komplett utrustat med samtliga vitvaror som är inkluderade i priset. I vardagsrummet finns det glaspartier ut mot framsidan där poolen ligger, denna terass ligger i söderläge! På terassen finns det även plats att parker bilen, men vill man inte det så kan man parkera den i sitt privata garage! I anslutning till garaget finns det även en tvättstuga med utgång till en bakre terass. På nedervåningen finner man även 1 stort sovrum med glasparti ut mot den bakre terassen. Sidan om sovrummet hittar man gästbadrummet för nedervåningen.

En trappa upp leder till dom andra 2 sovrummen har varsitt badrum. Badrummen kommer komplett inredda. Alla sovrum har inredda garderober och glas partier ut mot en terass. Ut genom en terrass dörr finner man en stor terrass på 36m2 med plats för ute kök. Från denna terass tar man enkelt trappan upp som leder till den privata takterrassen om 52m2 med sol hela dagen, från morgon till kväll. Huset värms och kyls med A/C som har ett utlopp i varje rum.

Ett stort radhus som ger mycket bostad för pengarna med alla bekvämligheter inom 10 minuters promenad. Kontakta oss för mer information och tillgänglighet!

Ritningar

Detaljer

Pris :  320,000
Typ av fastighet : Radhus
Nära till : Strand, Golf, Restauranger/Butiker
Område : San Pedro Del Pintar
Referens : 212.04.V01
Boyta : 136,37
Tillgänglighet : April 2024
Tomt : 147,8m2

Exteriör

Bakre terass : 11,8m2
Balkong : 4,86m2
Terrass : 36,3m2
Takterass : 52,6m2
Trädgård : 60m2
Parkering : På tomten
Pool : Privat

Avstånd

Strand : 1000m
Butiker/Restauranger : 850m
Flygplats : 91km
Golf : 2km

Invändigt

Sovrum : 3
Badrum : 3

Område

Området : Los Alcázares

Kontakt

Inkluderat

Pool
Ute-kök
Parkering
Förinstallerad A/C
Cykelförråd
Vitvaror
Takterass
Terrass
Garage

Plats

Taggar