269,600

Geweldige gelijkvloerse villa in San Javier

Deze mooie gelijkvloerse villa’s zijn in aanbouw in San Javier. De villa’s hebben 2 slaapkamers, 2 badkamers, een privé zwembad en een heerlijk dakterras. Op het voorterras/tuin vindt u het heerlijke zwembad met ernaast ruimte om de auto te parkeren.

Ruime woonkamer heeft een open karakter met aan beide uiteinden raampartijen waardoor er veel daglicht binnenkomt. De open keuken is volledig uitgerust met alle apparatuur, die in de prijs is inbegrepen. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een grote kledingkast, een eigen badkamer en een glazen deuren naar het terras en het zwembad. De tweede slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning met toegang tot het achterterras. Tussen deze 2 slaapkamers treft u de tweede badkamer aan welke makkelijk bereikbaar is vanuit de gehele woning. De badkamers worden volledig gemeubileerd/uitgerust opgeleverd.

Een trap leidt u via het achterterras naar het privé dakterras van 61m2. Hier kunt u van ’s morgens tot ’s avonds van de zon genieten. Het dakterras is uitgerust met een buitenkeuken, die bij eveneens bij de prijs is inbegrepen. Het huis wordt verwarmd en gekoeld met behulp van airconditioning die een luchtkanaal in elke kamer heeft. De pre-installatie voor de A/C is inbegrepen.

Restaurants en winkels liggen op ongeveer 1000 meter afstand en het mooie strand in Santiago de la Ribera is in ongeveer 10-12 minuten fietsen te bereiken. Een zeer betaalbare villa! Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of een bezichtiging wilt boeken.

Details

Prijs :  269,600
Soort onroerend goed : Villa
Dichtbij : Strand, Golf, Restaurants/Winkels
Lokatie : San Pedro Del Pintar
Referentie : 215.04.V22
Woonruimte : 77,5m2
Beschikbaarheid : November 2024
Grond : 152,8m2

Binnen

Slaapkamer : 2
Badkamer : 2

Buiten

Dakterras : 61,5m2
Trädgård : 75,3m2
Parkeerplaats : På tomten
Zwembad : Privat

Plattegronden

Afstand

Strand : 2500m
Winkels/Restaurants : 1000m
Luchthaven : 90km
Golf : 3,8km

Lokatie

Omgeving : San Javier

Contact

Inbegrepen

Zwembad
Buitenkeuken
Parkeerplaats
Voorbereiding A/C
Witgoed
Dakterras
Terras
Trädgård

Kaart

Trefwoorden