269,600

Trevlig enplansvilla i San Javier

Dessa trevliga enplansvillor är under byggnation i San Javier. Villorna har 2 sovrum, 2 badrum, privat pool och en härlig takterass. På terassen finner man den härliga poolen och sidan om den finns det även plats att parkera bilen.

Rymligt vardagsrum med en öppen planlösning med fönster i båda ändar vilket ger en härlig atmosfär och mycket dagsljus. Köket kommer fullt utrustad med alla vitvaror inkluderat. Master sovrummet kommer med stora garderober, ett privat badrum och glasdörrar ut mot terrassen och poolen. Det andra sovrummet är på baksidan av huset med utgång mot den bakre terassen. Mellan dessa 2 sovrum finner man det andra badrummet som är lättåtkomligt från hela huset. Badrummen levereras fullt inredda/ utrustade.

En trappa upp från den bakre terassen leder till den privata takterrassen på 61m2. Här uppe kan man njuta av solen från morgon till kväll. Takterrassen kommer även utrustat med ett ute kök som ingår i priset. Huset värm och kyls med hjälp av A/C som har utlopp i varje rum. Förinstallationen ingår.

Restauranger och butiker finns ca 1000m bort och trevliga stranden i Santiago de la Ribera nås på ca 10-12 minuter på cykel. En mycket prisvärd villa! Tveka inte kontakta oss om du har några frågor eller om du vill boka en visning.

 

 

Detaljer

Pris :  269,600
Typ av fastighet : Villa
Nära till : Strand, Golf, Restauranger/Butiker
Område : San Pedro Del Pintar
Referens : 215.04.V22
Boyta : 77,5m2
Tillgänglighet : November 2024
Tomt : 152,8m2

Invändigt

Sovrum : 2
Badrum : 2

Exteriör

Takterass : 61,5m2
Trädgård : 75,3m2
Parkering : På tomten
Pool : Privat

Ritningar

Avstånd

Strand : 2500m
Butiker/Restauranger : 1000m
Flygplats : 90km
Golf : 3,8km

Område

Området : San Javier

Kontakt

Inkluderat

Pool
Ute-kök
Parkering
Förinstallerad A/C
Vitvaror
Takterass
Terrass
Trädgård

Plats

Taggar