299,000

Dakappartement op aantrekkelijke locatie in Pilar de la Horadada

Deze appartementen worden gebouwd op een goede locatie in Pilar de la Horadada, dichtbij restaurants, bars en winkels. Ze krijgen een gedeelde gemeenschappelijke ruimte met een zwembad, een ruimte voor de kinderen en toegang tot een sauna en een fitnessruimte. Onder de appartementen bevindt zich een garage met voor ieder appartement één parkeerplaats.

Dit appartement ligt op de bovenste verdieping en beschikt over 2 slaapkamers, 2 badkamers, een gecombineerde keuken/woonkamer, een terras op het zuiden en een solarium/terras op het dak. De eerste slaapkamer is een master bedroom met inbouwkasten, een eigen badkamer die is voorzien van een douche, wastafel, spiegel en toilet. Vanuit de hoofdslaapkamer heeft u toegang tot het terras. De tweede slaapkamer is eveneens voorzien van inbouwkasten en net buiten vindt u de tweede badkamer, goed bereikbaar voor de rest van het appartement. Vanuit de woonkamer heeft u tevens toegang tot het zuid georiënteerde terras van 13,6m2.Vanaf het terras heeft u een trap die u naar uw privésolarium op het dak leidt waar u het hele jaar door van de zon kunt genieten.

De gemeenschappelijke ruimte wordt mooi groen aangekleed met gras, planten en bomen. Het zal een zwembad, jacuzzi en chill-outruimtes voor de volwassenen hebben en een apart zwembad voor kinderen en een ruimte om ook te spelen. Onder het gebouw komt een garage met één parkeerplaats per appartement en een opslagruimte van 2,4 m2. Binnen een paar minuten lopen heb je veel winkels, winkels en restaurants die het gehele jaar open zijn en ligt het zandstrand op slechts 6 minuten fietsen.

Details

Prijs :  299,000
Soort onroerend goed : Appartement
Dichtbij : Strand, Golf, Restaurants/Winkels
Lokatie : Pilar De La Horadada
Referentie : 200.24.A17
Woonruimte : 63m2
Beschikbaarheid : Mei 2025

Buiten

Terras : 13.6m2
Dakterras : 45m2
Parkeerplaats : Parkeergarage
Zwembad : Gemeenschappelijk

Afstand

Strand : 2.1km
Winkels/Restaurants : 150m
Luchthaven : 75km
Golf : 5.6km

Binnen

Slaapkamer : 2
Badkamer : 2

Lokatie

Omgeving : Pilar de la Horadada

Contact

Inbegrepen

Gedeeld zwembad
Parkeerplaats
Voorbereiding A/C
Fietsenstalling
Dakterras
Terras

Kaart