299,000

Takvåning på attraktivt läge i Pilar de la Horadada

Dessa lägenheter byggs på ett attraktivt läge i Pilar de la Horadada nära restauranger, barer och butiker. De kommer att ha ett gemensamt område med pool, ett område för barnen och tillgång till bastu och gym. Under lägenheterna finns ett garage med en parkeringsplats för varje lägenhet.

Denna lägenhet ligger på översta våningen och har 2 sovrum, 2 badrum, ett kombinerat kök/vardagsrum, en terrass i söderläge och ett solarium på taket. Det första sovrummet är ett master bedroom med fullt inredda garderober, ett privat badrum med dusch, handfat, spegel och toalett. Från master bedroom har du tillgång till terrassen. Det andra sovrummet har även fullt inredda garderober och precis utanför hittar du det andra badrummet lättillgängligt för resten av lägenheten. Från vardagsrummet har du även tillgång till terrassen i söderläge på 13,6m2. Från terrassen har du trappor som leder dig upp till ditt privata solarium på taket där du kan njuta av solen året runt.

Det gemensamma området är härligt grönt med gräs, växter och träd. Det kommer att ha en trevlig pool, jacuzzi och chill out-områden för de vuxna och en separat pool för barn och ett område för barn att leka. Under byggnaden kommer det att finnas garage med en parkering per lägenhet och ett förråd på 2,4m2. Inom bara några minuters promenad har du många butiker, barer och restauranger, och stranden når du snabbt på 6 minuter med cykel.

 

Detaljer

Pris :  299,000
Typ av fastighet : Lägenhet
Nära till : Strand, Golf, Restauranger/Butiker
Område : Pilar De La Horadada
Referens : 200.24.A17
Boyta : 63m2
Tillgänglighet : Maj 2025

Invändigt

Sovrum : 2
Badrum : 2

Exteriör

Terrass : 13.6m2
Takterass : 45m2
Parkering : Garage under byggnaden
Pool : Gemensam pool

Avstånd

Strand : 2.1km
Butiker/Restauranger : 150m
Flygplats : 75km
Golf : 5.6km

Område

Området : Pilar de la Horadada

Kontakt

Inkluderat

Gemensam pool
Parkering
Förinstallerad A/C
Cykelförråd
Takterass
Terrass

Plats