610,000

Boeiende luxe villa’s in Torre de la Horadada

Deze luxe villa’s hebben drie woonlagen met 3 slaapkamers, 3 badkamers en privézwembad. De villa’s zijn in aanbouw in Torre de la Horadada, direct aan de kust van de Middellandse zee. Op de derde verdieping van de villa beschikt u over een mooi zonneterras/solarium van 56m2. Het strand, winkels en restaurants liggen op een paar minuten lopen van de villa’s.

Op de begane grond heeft u een ruime gecombineerde keuken/woonkamer, de eerste slaapkamer met vaste kasten en de eerste (gasten)badkamer die gemakkelijk voor de hele verdieping toegankelijk is. De badkamer is volledig gemeubileerd. De keuken wordt voorzien van alle apparatuur opgeleverd zonder meerkosten. In de woonkamer heb je grote glazen ramen/schuifdeuren die uitzicht geven op het zwembad. Deze glazen scheidingswanden kunnen worden geopend om het buitenterras bij de woonkamer te betrekken en om de lucht door de villa te laten stromen. De hele villaheeft ramen die u het natuurlijk licht en een mooie luchtstroom geven tijdens de warme zomerdagen. Ook inbegrepen in de prijs van de villa zijn elektrisch bedienbare rolluiken voor de ramen in alle slaapkamers, evenals een eenvoudig domoticasysteem voor de bediening van elektronische systemen.

Op de eerste verdieping vindt u de hoofdslaapkamer met ingedeelde kasten, grote ramen, een eigen badkamer die ook volledig is gemeubileerd. De schuiframen geven toegang tot het boven-terras van 16,2m2. Op deze verdieping vindt u ook de derde slaapkamer en de derde (gasten)badkamer. Vanaf de eerste verdieping gaat de trap verder naar de bovenste verdieping waar u een dakterras/solarium van 56m2 heeft met kunstgras en zijn de voorbereidingen getroffen voor een barbecueplek. Terug op de begane grond bevindt zich een tuin die de hele villa omringt met kunstgras, een plek voor het parkeren van de auto en een privézwembad met verlichting.

De villa ligt dicht bij het gehele jaar geopende restaurants, bars, winkels en het zandstrand. In ongeveer 45 minuten met de auto heb je grote steden als Alicante en Murcia waar je een dagje uit kunt gaan, grote winkelcentra kunt bezoeken of van Michelin-sterrenrestaurants kun genieten.

Details

Prijs :  610,000
Soort onroerend goed : Villa
Dichtbij : Strand, Golf, Restaurants/Winkels
Lokatie : Pilar De La Horadada
Referentie : 600.04.V1
Woonruimte : 197.51m2
Beschikbaarheid : December 2024
Grond : 207.59m2

Binnen

Slaapkamer : 3
Badkamer : 3

Buiten

Achter terras : 16.2m2
Terras : 4m2
Dakterras : 56m2
Parkeerplaats : Privé
Zwembad : Privé

Plattegronden

Afstand

Strand : 400m
Winkels/Restaurants : 400m
Luchthaven : 70km
Golf : 8.2km

Lokatie

Omgeving : Pilar de la Horadada

Contact

Inbegrepen

Zwembad
Parkeerplaats
Voorbereiding A/C
Fietsenstalling
Witgoed
Dakterras
Terras
Trädgård

Kaart