610,000

Lyxvillor i Torre de la Horadada

Dessa lyxvillor i tre våningar med 3 sovrum, 3 badrum och privat pool byggs just nu i Torre de la Horadada. På tredje våningen har du ett solarium på 56m2. Stranden, butiker och restauranger ligger inom några minuters promenad från villorna.

Denna villa är på 3 våningar och på första våningen har du ett rymligt kombinerat kök/vardagsrum, det första sovrummet med inredda garderober och det första badrummet som är lättillgängligt för hela första våningen. Badrummet kommer komplett med all inredning. Köket levereras med alla vitvaror inkluderade i priset. I vardagsrummet har du stora glasfönster/dörrar som vetter mot poolen och glaspartierna kan öppnas för att låta luften strömma genom villan. Du har fönster väl placerade genom hela villan som ger dig naturligt ljus och ett skönt luftflöde för de varma sommardagarna. I priset för villan ingår även elektriska jalusier på fönstren i alla sovrum samt ett grundläggande hemautomationssystem för styrning av elektroniska system.

På andra våningen hittar du master bedroom med inredda garderober, stora fönster, ett privat badrum som också är fullt utrustat. Via master bedroom har du tillgång till en terrass på 16,2m2. På andra våningen hittar du även det tredje sovrummet med inredda garderober och det tredje badrummet är lättillgängligt utanför sovrummet. Från andra våningen fortsätter trappan upp till tredje våningen där du har ett solarium på 56m2 där du hittar ytor med konstgräs och en förinstallerad grillplats.

Tillbaka på bottenvåningen har du en trädgård som omger hela villan med områden med konstgräs, plats att parkera din bil på och en privat pool som kommer med belysning.

Villan ligger några minuters promenad från restauranger, barer, affärer och stranden. På cirka 45 minuter med bil har du storstäder som Alicante och Murcia där du kan njuta av en dag på stan, gå till några stora köpcentrum eller besöka Michelin restauranger.

Ritningar

Detaljer

Pris :  610,000
Typ av fastighet : Villa
Nära till : Strand, Golf, Restauranger/Butiker
Område : Pilar De La Horadada
Referens : 600.04.V1
Boyta : 197.51m2
Tillgänglighet : December 2024
Tomt : 207.59m2

Exteriör

Bakre terass : 16.2m2
Terrass : 4m2
Takterass : 56m2
Parkering : Privat på tomten
Pool : Privat

Avstånd

Strand : 400m
Butiker/Restauranger : 400m
Flygplats : 70km
Golf : 8.2km

Invändigt

Sovrum : 3
Badrum : 3

Område

Området : Pilar de la Horadada

Kontakt

Inkluderat

Pool
Parkering
Förinstallerad A/C
Cykelförråd
Vitvaror
Takterass
Terrass
Trädgård

Plats