189,000

Appartement op een aantrekkelijke locatie in Pilar de la Horadada

Deze appartementen worden gebouwd op een goede locatie in Pilar de la Horadada dicht bij jaarrond geopende restaurants, bars en winkels. Het complex zal een mooi aangelegd gemeenschappelijk gebied hebben met een zwembad, een speelplaats voor kinderen en toegang tot een sauna en sportschool. Onder de appartementen is er een garage met voor elk appartement één parkeerplaats.

Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping en heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers, een gecombineerde keuken/woonkamer en een terras gericht naar het zuiden. De eerste slaapkamer is een grote slaapkamer voorzien van kasten, een eigen badkamer met douche, wastafel, spiegel en toilet. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot het terras. De tweede slaapkamer is ook voorzien van kasten. Net buiten deze kamer vindt u de tweede badkamer, gemakkelijk toegankelijk voor de rest van het appartement. Vanuit de woonkamer heeft u ook toegang tot het zuidelijke gericht terras van 15.22m2.

Het gemeenschappelijke gebied zal prachtig groen zijn met natuurlijk ogend kunstgras, planten en bomen. Het zal een zwembad, een jacuzzi en gebieden voor de volwassenen hebben om te kunnen chillen hebben. Tevens wordt er een apart zwembad en een gebied voor kinderen om te spelen aangelegd.

Onder het gebouw wordt een garage aangelegd met een parkeerplaats voor ieder appartement en een berging van 2,4 m2. Binnen slechts een paar minuten lopen vindt u veel winkels, winkels en restaurants die het gehele jaar geopend zijn. Het zandstrand ligt fietsend op slechts 6 minuten afstand.

Details

Prijs :  189,000
Soort onroerend goed : Appartement
Dichtbij : Strand, Golf, Restaurants/Winkels
Lokatie : Pilar De La Horadada
Referentie : 200.24.A8
Woonruimte : 64m2
Beschikbaarheid : Mei 2025

Buiten

Balkon : 15.22m2
Parkeerplaats : Garage
Zwembad : Gemeenschappelijk

Afstand

Strand : 2.1km
Winkels/Restaurants : 150m
Luchthaven : 75km
Golf : 5,6km

Binnen

Slaapkamer : 2
Badkamer : 2

Lokatie

Omgeving : Pilar de la Horadada

Contact

Inbegrepen

Gedeeld zwembad
Parkeerplaats
Voorbereiding A/C
Fietsenstalling
Terras

Kaart

Trefwoorden