234,000

Lägenhet på attraktivt läge i Pilar de la Horadada

Dessa lägenheter byggs på ett attraktivt läge i Pilar de la Horadada nära restauranger, barer och butiker. De kommer att ha ett gemensamt område med pool, ett område för barnen och tillgång till bastu och gym. Under lägenheterna finns ett garage med en parkeringsplats för varje lägenhet.

Denna lägenhet ligger på första våningen och har 2 sovrum, 2 badrum, ett kombinerat kök/vardagsrum och en balkong i söderläge. Det första sovrummet är ett master bedroom med inredda garderober, ett privat badrum med dusch, handfat, spegel och toalett. Från master bedroom har du tillgång till balkongen. Det andra sovrummet har även inredda garderober och precis utanför hittar du det andra badrummet lättillgängligt för resten av lägenheten. Från vardagsrummet har du även tillgång till balkongen på 15,22m2 i söderläge.

Det gemensamma området är härligt grönt med gräs, växter och träd. Det kommer att ha en trevlig pool, jacuzzi och chill out-områden för de vuxna och en separat pool för barn och ett område för barn att leka.

Under byggnaden kommer det att finnas garage med en parkering per lägenhet och ett förråd på 2,4m2. Inom bara några minuters promenad har du många butiker, barer och restauranger, och stranden når du snabbt på 6 minuter med cykel.

Detaljer

Pris :  234,000
Typ av fastighet : Lägenhet
Nära till : Strand, Golf, Restauranger/Butiker
Område : Pilar De La Horadada
Referens : 200.24.A3
Boyta : 64m2
Tillgänglighet : Maj 2025

Invändigt

Sovrum : 2
Badrum : 2

Exteriör

Balkong : 15.22m2
Parkering : Garage under building
Pool : Shared pool

Avstånd

Strand : 2.1km
Butiker/Restauranger : 150m
Flygplats : 75km
Golf : 5,6km

Område

Området : Pilar de la Horadada

Kontakt

Inkluderat

Gemensam pool
Parkering
Förinstallerad A/C
Cykelförråd
Terrass

Plats