224,900

Appartement op de begane grond in Pilar de la Horadada

Dit unieke appartementencomplex wordt gebouwd in Pilar de la Horadada. De appartementen hebben 2 slaapkamers en 2 badkamers. Er komt een mooi aangelegd gedeeld zwembad in het midden van het complex omringd door natuurlijk ogend kunstgras en planten om een luxueus gevoel te geven. Aan de voorkant van het complex bevindt zich een privéparkeerruimte van 37,9m2.

Dit appartement heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers en een gecombineerde woonkamer en keuken. De eerste hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer en geeft toegang tot het achterterras. De tweede slaapkamer is ook ruim bemeten en de tweede gastenbadkamer is gemakkelijk bereikbaar voor het hele appartement. Beide slaapkamers worden geleverd met kledingkasten. De badkamers zijn volledig gemeubileerd. De keuken wordt geleverd met alle apparaten die in de prijs zijn opgenomen. Installatie van A/C is voorbereid in de slaapkamers en in de woonkamer.

Het achterterras van 15.18m2 is gericht op het zwembad en is gemakkelijk bereikbaar vanuit de woonkamer en de slaapkamer. Het zwembad is omgeven door natuurlijk ogend kunstgras en is voor iedereen om van te genieten. Er is een privéparking op het voorste terras.

Slechts 10 minuten op een fiets en u bereikt een mooi zandstrand met restaurants en bars die het gehele jaar geopend zijn. Als je zin hebt om te lopen, heb je veel restaurants en winkels direct aan de kust op slechts 5-10 minuten lopen. Met de auto op 40 minuten rijden bereikt u de grote stad Murcia, waar u grote winkelcentra, veel leuke restaurants en veel activiteiten kunt vinden.

Details

Prijs :  224,900
Soort onroerend goed : Appartement
Dichtbij : Strand, Golf, Restaurants/Winkels
Lokatie : Pilar De La Horadada
Referentie : 400.27.AJ
Woonruimte : 70m2

Binnen

Slaapkamer : 2
Badkamer : 2

Buiten

Achter terras : 37.94m2
Terras : 15.18m2
Parkeerplaats : Privé
Zwembad : Gemeenschappelijk

Plattegronden

Afstand

Strand : 3,6km
Winkels/Restaurants : 900m
Luchthaven : 74km
Golf : 4,4km

Lokatie

Omgeving : Pilar de la Horadada

Contact

Inbegrepen

Gedeeld zwembad
Parkeerplaats
Voorbereiding A/C
Witgoed
Terras

Kaart

Trefwoorden