224,900

Unika lägenheter på markplan i Pilar de la Horadada

Dessa unika lägenheter byggs i Pilar de la Horadada med 2 sovrum och 2 badrum. De kommer att ha en trevlig gemensam pool mitt i komplexet omgivet av konstgräs och växter för en mysig känsla. Lägenheten har en främre terrass på 37,9m2 där har du en privat parkeringsplats.

Denna lägenhet har 2 sovrum, 2 badrum och ett kombinerat vardagsrum/kök. Det första sovrummet är ett master bedroom och har ett eget badrum och tillgång till terrassen på baksidan. Sovrum nummer 2 är också rymligt, och det andra badrummet är lättillgängligt för gästrummet och resten av lägenheten. Båda sovrummen har garderober. Badrummen kommer fullt möblerade. Köket kommer komplett med alla vitvaror som ingår i priset. A/C är förinstallerat i sovrummen och i vardagsrummet.

Den bakre terrassen på 15,18m2 vetter mot poolområdet och är lättillgänglig från både vardagsrummet och sovrummet. Poolen är omgiven av konstgräs och är för alla att njuta av. Till lägenheten har du en privat parkering på den främre terrassen.

10 minuter på cykel och du når en härlig strand med restauranger och barer. Om du känner för att gå har du många restauranger och butiker bara en 5-10 minuters promenad bort. 40 minuter med bil och du når storstaden Murcia där du kan hitta stora köpcentrum, stort utbud av restauranger och massor med aktiviteter.

Detaljer

Pris :  224,900
Typ av fastighet : Lägenhet
Nära till : Strand, Golf, Restauranger/Butiker
Område : Pilar De La Horadada
Referens : 400.17.AJ
Boyta : 70m2

Invändigt

Sovrum : 2
Badrum : 2

Exteriör

Bakre terass : 37.94m2
Terrass : 15.18m2
Parkering : Privat på tomten
Pool : Gemensam pool

Ritningar

Avstånd

Strand : 3,6km
Butiker/Restauranger : 900m
Flygplats : 74km
Golf : 4,4km

Område

Området : Pilar de la Horadada

Kontakt

Inkluderat

Gemensam pool
Parkering
Förinstallerad A/C
Vitvaror
Terrass

Plats