235,900

Mooi gelijkvloers appartement in Pilar de la Horadada

Dit mooie appartement op de begane grond is momenteel in aanbouw in Pilar de la Horadada. Het complex ligt loopafstand van restaurants en winkels die het gehele jaar open zijn. Het appartement heeft toegang tot een grote gemeenschappelijke ruimte met een zwembad.

Dit appartement is gelegen op de begane grond en beschikt over 2 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime open woonkamer/keuken met een oppervlakte van 34,65m2. De ruime hoofdslaapkamer beschikt over een eigen badkamer. De tweede slaapkamer, ook ruim, wordt compleet geleverd met volledig ingedeelde inbouwkasten en biedt gemakkelijke toegang tot de tweede gastenbadkamer. Beide badkamers zijn volledig uitgerust en voorzien van vloerverwarming. De keuken is compleet uitgerust en wordt inclusief witgoed opgeleverd. Het appartement wordt verwarmd en gekoeld via AC met een aansluiting in elke kamer.

Het appartement beschikt over een overdekte privé parkeerplaats. Vanuit de toegangsdeur naar het achterterras (24,3m2) komt u direct in de keuken. Via de glazen deuren in de woonkamer heeft u toegang tot het voorterras van 23m2 met uitzicht op het zwembad.

Details

Prijs :  235,900
Soort onroerend goed : Appartement
Dichtbij : Strand, Golf, Restaurants/Winkels
Lokatie : Pilar De La Horadada
Referentie : 150.03.A06
Woonruimte : 74m2
Beschikbaarheid : Juli 2024

Binnen

Slaapkamer : 2
Badkamer : 2

Buiten

Achter terras : 24,3m2
Terras : 23m2
Parkeerplaats : Privé
Zwembad : Gemeenschappelijk

Plattegronden

Afstand

Strand : 3,6km
Winkels/Restaurants : 300m
Luchthaven : 74km
Golf : 4,8km

Lokatie

Omgeving : Pilar de la Horadada

Contact

Inbegrepen

Gedeeld zwembad
Parkeerplaats
A/C
Fietsenstalling
Witgoed
Terras

Kaart