395,000

Grote villa’s met 2 verdiepingen in San Pedro del Pinatar

Beneden vindt u een grote gecombineerde keuken/woonkamer van 31,5m2 met schuiframen die uitkijken op het zwembad. De keuken is compleet met alle witgoed en met een kookeiland tegenover de woonkamer met ruimte voor barkrukken. Verder beneden vindt u een ruime slaapkamer van 11,8m2 met inbouwkasten. Een glazen schuifdeur naar het achterterras zorgt voor natuurlijk daglicht in de slaapkamer. Grenzend aan de keuken vindt u een complete badkamer. In deze badkamer is tevens ruimte bestemd voor de wasmachine. Alle badkamers zijn voorzien van vloerverwarming. Alle kamers in het huis hebben elk een A/C-uitgang voor zowel verwarming als koeling van het huis. De airco-machine is ook bij de prijs inbegrepen.

Boven vindt u de overige 2 slaapkamers. De hoofdslaapkamer is maar liefst 18,6 m2 en heeft een grote inloopkast. De slaapkamer heeft ook toegang tot een terras/balkon van 8,2 m2 waar u de ochtendzon kunt zien. De hoofdslaapkamer heeft ook een eigen badkamer.

De 3e slaapkamer is eveneens goed bemeten met 14,7m2. Het is ook voorzien van volledig ingerichte kasten en ramen voor natuurlijk licht. De slaapkamer heeft toegang tot de 3e badkamer, die ook volledig gemeubileerd is. Verderop via een trap bereikt u het privé dakterras van 30m2. Hierboven ben je vrij van het zicht en kun je de hele dag genieten van het uitzicht en de zon. Hij is voorbereid voor een buitenkeuken en u kunt er ook een pergola plaatsen voor zonwering.

Terug beneden vindt u het mooie zwembad dat zich buiten de woonkamer bevindt. Het zwembad is 4,5x 2,5m en is voorbereid voor een zwembadverwarmer. Het terras/perceel heeft 86m2 en biedt voldoende ruimte voor de loungegroep en de ligbedden bij het zwembad. Samen met het huis is er ook de mogelijkheid om een ​​garage te bouwen voor degenen die dat willen. De woningen kunnen persoonlijker gemaakt worden door uw eigen materiaalkeuze en aangeboden kleuren.

De stad San Pedro en omliggende steden leven het hele jaar door en hebben een enorm aanbod aan goede en gezellige restaurants, bars en cafés. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie en mogelijkheden. Levering is voorzien voor het 4e kwartaal van 2023.

Details

Prijs :  395,000
Soort onroerend goed : Villa
Lokatie : San Pedro Del Pintar
Referentie : 101.100.V01
Woonruimte : 97,6m2
Beschikbaarheid : 3:e kwartaal 2023
Grond : 155 m²

Binnen

Slaapkamer : 3
Badkamer : 3

Buiten

Balkon : 8,2m2
Terras : 86,4m2
Dakterras : 30
Parkeerplaats : Op eigen grond
Zwembad : Privaat

Afstand

Strand : 1600m
Winkels/Restaurants : 250m
Luchthaven : 78km
Golf : 9,4km

Lokatie

Omgeving : San Pedro del Pinatar

Contact

Inbegrepen

Zwembad
A/C
Witgoed

Kaart

Trefwoorden