375,000

Grote villa met 3 slaap- en 3 badkamers in San Javier

Deze mooie villa’s zijn in aanbouw in San Javier. De villa heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, privé zwembad en een heerlijk dakterras. In de tuin vindt u het heerlijke zwembad en daarnaast is er een grote ruimte om de auto te parkeren. De auto is vanuit het huis niet te zien.

Ruime woonkamer met een open keuken. De keuken is volledig uitgerust met alle apparatuur in de prijs inbegrepen. De 2 grote slaapkamers beneden zijn voorzien van terrasdeuren naar het zwembad. Alle slaapkamers hebben grote kasten en een eigen badkamer. De 3e slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping en heeft ook een eigen badkamer. Vanaf de tweede verdieping heeft u toegang tot het grote dakterras. Hierboven geniet u van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat van de zon. Het dakterras is uitgerust met een buitenkeuken die eveneens bij de prijs is inbegrepen. Alle badkamers worden volledig gemeubileerd/uitgerust opgeleverd. Het huis wordt verwarmd en gekoeld met airconditioning met een luchtkanaal in elke kamer.

Restaurants en winkels liggen op ongeveer 1000 meter afstand en het mooie strand in Santiago de la Ribera is in ongeveer 10-12 minuten fietsend te bereiken. Een zeer betaalbare villa! Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of een bezichtiging wilt boeken.

 

Plattegronden

Details

Prijs :  375,000
Soort onroerend goed : Villa
Dichtbij : Strand, Golf, Restaurants/Winkels
Lokatie : San Pedro Del Pintar
Referentie : 215.04.V28
Woonruimte : 124,7m2
Beschikbaarheid : November 2024
Grond : 202m2

Buiten

Dakterras : 26m2
Trädgård : 66,5m2
Parkeerplaats : Op eigen grond 26,1m2
Zwembad : Privaat

Afstand

Strand : 2500m
Winkels/Restaurants : 1000m
Luchthaven : 90km
Golf : 3,8km

Binnen

Slaapkamer : 3
Badkamer : 3

Lokatie

Omgeving : San Javier

Contact

Inbegrepen

Zwembad
Buitenkeuken
Parkeerplaats
A/C
Witgoed
Dakterras
Terras
Trädgård

Kaart

Trefwoorden