549,000

Exclusieve villa met garage in Santiago de la Ribera

Deze zeer mooie villa heeft een eigen zwembad en garage, gelegen op slechts 1000 meter van het strand in Santiago de la Ribera. De villa heeft 2 verdiepingen en een oppervlakte van ca. 123m2. Beneden vind je een ruime woonkamer/keuken met een oppervlakte van 43m2. Bij de keuken bevindt zich de wasruimte, die u verder naar de garage leidt. De garage is ongeveer 20m2, dus voldoende ruimte voor de auto. De keuken is erg comfortabel en biedt goede werkruimten om te koken. In de keuken is eveneens een wijnkoelkast geïnstalleerd samen met een kast die ruimte biedt voor je favoriete wijnen. Alle apparaten zijn bij de prijs inbegrepen. Naast de keuken vind je een slaapkamer van 11,4 m2 met inbouwkasten en de toegang tot een eigen badkamer. De badkamer is compleet ingericht en voorzien van vloerverwarming. Verderop gaat u met een trap naar de andere 2 slaapkamers, eveneens voorzien van ruime inbouwkasten. Beide slaapkamers hebben eveneens een eigen aangrenzende badkamer, ook weer volledig gemeubileerd en met vloerverwarming. Beide slaapkamers hebben een glazen deur naar een terras van 28,6m2 waar u heerlijk kunt genieten van de ochtendzon.

Via de laatste trap komt u op het gezellige dakterras voorzien van een pergola en heeft een oppervlakte van 48,6m2,. Hierboven heb je de hele dag onbeperkt zon. Terug beneden op de begane grond vindt u het zwembad van 6x3m, welke is voorbereid voor een zwembadverwarming. De tuin is maar liefst 80m2 en biedt voldoende ruimte voor de loungegroep en ligbedden bij het zwembad. Tegen de garagemuur bevindt zich een complete buitenkeuken met inductiekookplaat, minikoelkast, spoelbak, elektrische grill die is afgedekt met elektrische rolluiken. Ook dit alles is bij de prijs inbegrepen.

De villa is gelegen op ca. 1000 meter van het strand. Winkels en restaurants zijn te vinden binnen ongeveer 1 km in Lo Pagan en in San Pedro del Pinatar, evenals de boulevard in Santiago de la Ribera. Deze steden bruisen het hele jaar door van het leven en hebben een enorm aanbod aan goede en leuke restaurants, bars en cafés. De omgeving is geschikt voor mooie fietsroutes of een wandeling met de hond.

Details

Prijs :  549,000
Soort onroerend goed : Villa
Dichtbij : Strand, Restaurants/Winkels
Lokatie : San Pedro Del Pintar
Referentie : 837.55.V01
Woonruimte : 98,4m2
Beschikbaarheid : 2024
Grond : 200 m²

Binnen

Slaapkamer : 3
Badkamer : 3

Buiten

Balkon : 28,6m2
Terras : 80m2
Dakterras : 48,6m2
Parkeerplaats : Privat garage
Zwembad : Privat

Plattegronden

Afstand

Strand : 1000m
Winkels/Restaurants : 1000m
Luchthaven : 82km
Golf : 13km

Lokatie

Omgeving : San Pedro del Pinatar

Contact

Inbegrepen

Zwembad
Buitenkeuken
Pergola
Parkeerplaats
A/C
Witgoed
Dakterras
Terras

Kaart

Trefwoorden