234,900

Betaalbaar appartement op de begane grond in San Pedro del Pinatar

Deze gloednieuwe en mooie appartementen worden gebouwd in de gewilde wijk San Pedro del Pinatar met winkels en restaurants op loopafstand. Er worden in totaal 12 appartementen gebouwd, waarvan 6 op de begane grond en 6 op de eerste verdieping, compleet met een eigen dakterras. De appartementen op de begane grond beschikken ieder over 2 slaapkamers met 2 complete badkamers en een open woon- en keukenruimte verdeeld over 75m2. De ruime hoofdslaapkamer van 16m2 heeft aansluitend een badkamer en grote kledingkast. Beide badkamers zijn voorzien van hoogwaardige materialen en de keuken is voorzien van een ruim kookeiland met ingebouwde spoelbak en vaatwasser. Daarnaast is er ook een kleine wasruimte met veel opbergruimte.

Verwarming en koeling worden gemakkelijk verzorgd door A/C-installatie met luchtkanalen in elke kamer. De woonkamer komt uit op een terras van 40 m2, waar de bewoners toegang hebben tot een gemeenschappelijk zwembad. Bij elk appartement is een parkeerplaats inbegrepen en het strand is met de auto in slechts 5 minuten of met de fiets in 15 minuten te bereiken.

Laat u verrassen door deze woning voor een onverslaanbare prijs op een prachtige locatie en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Plattegronden

Details

Prijs :  234,900
Soort onroerend goed : Appartement
Dichtbij : Strand, Restaurants/Winkels
Lokatie : San Pedro Del Pintar
Referentie : 200.66.A09
Woonruimte : 75m2
Beschikbaarheid : 1:e kwartaal 2024

Buiten

Achter terras : 4m2
Terras : 40m2
Parkeerplaats : Inbegrepen
Zwembad : Gedeeld zwembad

Afstand

Strand : 2500m
Winkels/Restaurants : 1000m
Luchthaven : 79km
Golf : 8km

Binnen

Slaapkamer : 2
Badkamer : 2

Lokatie

Omgeving : San Pedro del Pinatar

Contact

Inbegrepen

Gedeeld zwembad
Parkeerplaats
Voorbereiding A/C
Terras

Kaart

Trefwoorden