239,900

Appartement met dakterras in Pilar de la Horadada

Deze sfeervolle appartementen worden gebouwd in Pilar de la Horadada liggend aan een mooi groen park. De gedeelde ruimtes worden intiem aangelegd met bijna niet van echt te onderscheiden kunstgras en een groot lang gestrekt zwembad. Elk appartement heeft zijn eigen aangewezen parkeerplaats achter het gebouw.

Dit appartement op de verdieping heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers en een gecombineerde woonkamer en keuken. De eerste slaapkamer is de hoofdslaapkamer met een garderobe en toegang tot een eigen badkamer. De tweede slaapkamer wordt ook met een garderobe geleverd. De tweede (gasten)badkamer is gemakkelijk toegankelijk voor het hele appartement. Beide badkamers zijn volledig gemeubileerd. In de keuken vind je een ontbijtbar, keramische kookplaat, afzuigkap opgenomen in hetmeubilair boven de kookplaat, een oven en een gootsteen. A/C aansluiting is voorbereid voor geïnstalleerd in de slaapkamers en in de woonkamer.

Het terras, waar je toegang toe hebt vanuit zowel de hoofdslaapkamer als de woonkamer, is 9,48m2. Eenmaal op het terras bevindt zich een trap naar je enorme privézonterras aangelegd met een gebied met kunstmatig gras. Op de begane grond heeft u toegang tot het gedeelde zwembad.

Details

Prijs :  239,900
Soort onroerend goed : Appartement
Dichtbij : Strand, Golf, Restaurants/Winkels
Lokatie : Pilar De La Horadada
Referentie : 400.27.A24
Woonruimte : 74m2
Beschikbaarheid : Maart 2025

Binnen

Slaapkamer : 2
Badkamer : 2

Buiten

Terras : 9.48m2
Dakterras : 49.99m2
Parkeerplaats : Privé
Zwembad : Gemeenschappelijk

Afstand

Strand : 3,5km
Winkels/Restaurants : 900m
Luchthaven : 74km
Golf : 4,4km

Lokatie

Omgeving : Pilar de la Horadada

Contact

Inbegrepen

Gedeeld zwembad
Parkeerplaats
Voorbereiding A/C
Witgoed
Dakterras
Terras

Kaart