279,900

Geweldig luxe appartement in San Pedro del Pinatar

Introductie van een charmant appartement op de begane grond in het hart van San Pedro del Pinatar, dat de perfecte mix van comfort en gemak biedt. Dit juweeltje is ideaal gelegen op loopafstand van het strand en een grote verscheidenheid aan winkels, locale markt en restaurants, waardoor het de ideale keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een Spaanse levensstijl aan de kust. Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalig complex, heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers en beschikt over hoogwaardige materialen en afwerkingen.

Het op het oosten gerichte achterterras verwelkomt de ochtendzon en creëert een rustige plek voor uw ochtendkoffie of ontbijt. Ondertussen biedt het ruime terras op het westen voldoende ruimte voor ontspanning in de buitenlucht, buiten dineren en vermaak onder de warme Spaanse zon. Eén van de praktische opwaarderingen, die dit appartement te bieden heeft is de nabij de keuken gelegen afzonderlijke wasruimte. Over de keuken gesproken, deze is standaard uitgerust met Bosch-apparatuur, waardoor uw culinaire avonturen een fluitje van een cent zijn.

Bovendien hebben bewoners van dit kleinschalige complex toegang tot een tropisch gemeenschappelijk (Ibiza stijl) zwembad, waar u kunt ontspannen en afkoelen op die zonnige dagen. Kortom, dit appartement op de begane grond in San Pedro del Pinatar biedt een fantastische kans om te genieten van het leven aan de Spaanse kust met het strand en dorpscentrum op slechts enkele minuten afstand. San Pedro del Pinatar biedt u het gehele jaar door vermaak en leent zich bij uitstek voor mooie wandelingen langs kust, zoutmeren en boulevards of al u van fietsen houdt mooie tochten langs afgescheiden fietspaden. Met 2 slaapkamers, 2 badkamers, hoogwaardige materialen en aantrekkelijke buitenruimtes is dit een perfecte plek om uw thuis te noemen. Mis de kans niet om de relaxte Spaanse levensstijl te ervaren in dit uitnodigende pand.

Details

Prijs :  279,900
Soort onroerend goed : Appartement
Dichtbij : Strand, Restaurants/Winkels
Lokatie : San Pedro Del Pintar
Referentie : 300.99.A02
Woonruimte : 71m2
Beschikbaarheid : 2 kwartaal 2025

Binnen

Slaapkamer : 2
Badkamer : 2

Buiten

Achter terras : 17,2m2
Trädgård : 43,9m2
Parkeerplaats : Eigen terrein
Zwembad : Gedeeld zwembad

Plattegronden

Afstand

Strand : 900m
Winkels/Restaurants : 650m
Luchthaven : 86km
Golf : 9km

Lokatie

Omgeving : San Pedro del Pinatar

Contact

Inbegrepen

Gedeeld zwembad
Parkeerplaats
A/C
Voorbereiding A/C
Witgoed
Elektrische rolluiken
Terras
Trädgård

Kaart