279,900

Underbar lägenhet på markplan i San Pedro del Pinatar

Vi presenterar en charmig lägenhet på bottenvåningen i hjärtat av San Pedro del Pinatar, som erbjuder den perfekta blandningen av komfort och bekvämlighet. Denna pärla är idealiskt belägen inom gångavstånd till stranden och ett brett utbud av restauranger, vilket gör den till det perfekta valet för dem som söker en livsstil vid kusten. Denna lägenheten ligger på markplan och har 2 sovrum och 2 badrum, varav ett är ett master vilket innebär privat badrum och ståtar med högkvalitativa material och ytbehandlingar. Projektet heter Brisa del Mar 2 och kommer bestå av endast 8 lägenheter. 4 på markplan med generösa terasser och 4 takvåningar med privata takterasser. Lägenheterna kommer byggas i trevlig Ibiza stil med rundade hörnor på fasaden, runda dörrvalv och andra små fina detaljer.

Den bakre terrassen som vetter mot öst välkomnar morgonsolen och skapar en lugn plats för ditt morgonkaffe eller frukost. Samtidigt ger den rymliga terrassen i västerläge gott om utrymme för avkoppling utomhus, middagar och underhållning under den varma spanska solen. En av de praktiska höjdpunkterna i denna lägenhet är den intilliggande tvättstugan, bekvämt belägen invid köket. På tal om köket, det är utrustat med Bosch vitvaror som standard. Det finns även möjlighet att personalisera sitt kök genom färgval på luckor och bänkskivan. Intill köket finner man en tvättstuga/ skafferi som även denna har en terass dör för enkel åtkomst till den främre terrassen.

Dessutom har boenden i detta förtjusande projektet tillgång till en tropisk gemensam pool på sidan av projektet, där du kan varva ner och svalka dig under de soliga dagarna. Sammanfattningsvis erbjuder denna bottenvånings lägenheten i San Pedro del Pinatar en fantastisk möjlighet att njuta av kustnära boende med stranden och restauranger bara några minuter bort. Med 2 sovrum, 2 badrum, material av hög kvalitet och lockande utomhusutrymmen. Missa inte chansen att uppleva den avslappnade spanska livsstilen i detta fantastiska projekt.

Detaljer

Pris :  279,900
Typ av fastighet : Lägenhet
Nära till : Strand, Restauranger/Butiker
Område : San Pedro Del Pintar
Boyta : 71m2
Tillgänglighet : 2 kvartalet 2025

Invändigt

Sovrum : 2
Badrum : 2

Exteriör

Bakre terass : 17,2m2
Trädgård : 43,9m2
Parkering : På tomten
Pool : Gemensam Pool

Ritningar

Avstånd

Strand : 900m
Butiker/Restauranger : 650m
Flygplats : 86km
Golf : 9km

Område

Området : San Pedro del Pinatar

Kontakt

Inkluderat

Gemensam pool
Parkering
A/C
Förinstallerad A/C
Vitvaror
Elektriska Jalusier
Terrass
Trädgård

Plats

Taggar