Key Ready!
 259,900

Appartement op de begane grond in Pilar de la Horadada

Deze appartementen zijn gelegen in het charmante stadje Pilar de la Horadada. Ze hebben 2-3 slaapkamers en twee badkamers. Er is ook een gemeenschappelijk zwembad, een fitnessruimte en een speeltuin waar u kunt genieten van uw vrije tijd, kunt ontspannen of sporten.

Dit specifieke appartement beschikt over 2 slaapkamers en 2 badkamers en een gecombineerde keuken en woonkamer. Wanneer u het appartement binnenkomt, wordt u begroet door de keuken, die volledig is uitgerust met inbouwapparatuur die bij de prijs is inbegrepen. Hier bevinden zich de twee slaapkamers, waarvan één masterbedroom met eigen badkamer. De tweede badkamer is strategisch geplaatst voor gemakkelijke toegang vanuit het gehele appartement. Beide slaapkamers hebben ingebouwde kasten en beide badkamers zijn volledig ingericht met douchewanden en meer. Airconditioning is vooraf geïnstalleerd in het hele appartement.

Vanuit de woonkamer heeft u via grote glazen schuiframen toegang tot uw terras van 20,4 m² en een tuin van 13,5 m² waar u heerlijk kunt genieten van het mooie weer. Bij het appartement hoort tevens een garageplaats/berging waar u uw auto of fietsen kunt parkeren.

Details

Prijs :  259,900
Soort onroerend goed : Appartement
Dichtbij : Strand, Golf, Restaurants/Winkels
Lokatie : Pilar De La Horadada
Beschikbaarheid : Key Ready!

Binnen

Slaapkamer : 2
Badkamer : 2

Buiten

Terras : 20.4m2
Trädgård : 13.5m2
Parkeerplaats : Garage
Zwembad : Gedeeld zwembad

Plattegronden

Privé Velden

Ribbon : Key Ready!

Afstand

Strand : 2100m
Winkels/Restaurants : 800m
Luchthaven : 70km
Golf : 4,9km

Lokatie

Omgeving : Pilar de la Horadada

Contact

Inbegrepen

Gedeeld zwembad
Parkeerplaats
Voorbereiding A/C
Fietsenstalling
Witgoed
Terras
Trädgård
Garage

Kaart