Din personliga fastighetsbyrå i

Spanien.

Letar du efter en personlig fastighetsbyrå som kan hjälpa dig att finna ditt drömboende i Spanien? Då ska du kontakta oss på Best of Spain. Vi är certifierade mäklare i Spanien och registrerad medlem i mäklarsamfundet i Valencia regionen (API). Vi är svensktalande, men behärskar även spanska och engelska. Vi är bosatta i Spanien sen flera år tillbaka och hjälper dig med allt från att hitta rätt bostad till upprätta kontakt med den lokala banken. Från stunden du landar på flygplatsen för att titta på bostäder tills dess att du äntligen har nyckeln i din hand, finns vi vid din sida. Vi kan stolt säga att vi inte är som alla andra. Vi är fastighetsbyrån som följer med dig på hela din köpresa.

Costa Blanca & Costa Calida.

Vårt hjärta klappar lite extra för Costa Blanca & Costa Calida, som har allt man kan önska sig. I norr lite kuperat med omgivande berg och kullar. I söder finner du en flackare natur med långa vita stränder och härligt odlingslandskap inpå knutarna. Vi har nogsamt valt ut alla våra objekt och samarbetspartners då vi vill se till att alla kvalitetskrav tillgodoses.

Det kan kännas omtumlande och nervöst att köpa en bostad i ett nytt land. Genom att vända dig till vår fastighetsbyrå i Spanien kan kan du lita på att du får den hjälp du behöver. Vi förmedlar bland annat kontakten med professionella advokater och bankkontakter, allt för att göra processen smidig och mindre stressfylld. Även efter köpet finns vi här om du vill ha assistans med möbelköp, växter, abonnemang och andra praktiska göromål.

Ibland kan det kännas extra tryggt att tala med någon som redan tagit steget. Därför förmedlar vi mer än gärna kontakten till några av våra nöjda kunder. Då kan du direkt ställa de frågor du vill ha svar på och kunna skapa en objektiv bild.

Låt vår fastighetsbyrå bli din trygga partner i ditt livs bästa köpbeslut i Spanien!

Vårt team.

Kent Jakobsson

Kent Jakobsson

Kent äger och driver Best of Spain tillsammans med sin son Marcus. Han har flera års erfarenhet inom husförsäljning och har tidigare drivit konstgallerier och skobutiker i Sverige.

🇸🇪 🇩🇰 🇳🇴 🇬🇧

Marcus Jakobsson

Marcus Jakobsson

Marcus äger och driver Best of Spain Real Estate tillsammans med sin Pappa Kent. Han har tidigare drivit entreprenad verksamhet i Sverige och har sedan några år sedan flyttat till Spanien för att hjälpa sin pappa förverkliga våra kunders drömmar.

🇸🇪 🇩🇰 🇳🇴 🇬🇧 🇪🇸

Laura Buciuman

Laura Buciuman

Laura har fler års erfarenhet inom husbyggnationer och försäljning. Hon har tidigare jobbat hos konstruktörer med försäljning och kundrelationer. Han pratar flytande engelska, spanska, franska och rumänska.

🇪🇸 🇬🇧 🇫🇷 🇷🇴

Petra Nordholt

Petra Nordholt

Petra är en pålitlig medlem i familjen Best of Spain. Hon bor i Spanien och erbjuder hjälp och vägledning till våra kunder från Holland och Belgien.

🇳🇱 🇧🇪 🇬🇧

Annie Jakobsson

Annie Jakobsson

Annie är det senaste tillskottet i familjen Best of Spain. Hon erbjuder hjälp och vägledning till våra kunder från norden. Annie bor i Spanien och har förstahandserfarenhet av livet i paradiset.

🇸🇪 🇩🇰 🇳🇴 🇬🇧 🇪🇸