244,900

Bottenvåning i Ibiza stil i San Pedro del Pinatar

Dessa speciella lägenheter ska byggas på bästa läge i San Pedro del Pinatar invid grönskande parker och promenad avstånd till strand, butiker och restauranger. Totalt ska det byggas 10 lägenheter i trevlig Ibiza stil med mjuka runda hörnor och ljusa färger. Lägenheterna delar på en trevlig pool i söderläge som kommer ha en härligt tropisk känsla med växter, palmer och natursten på väggarna. Lägenheten har en trevlig terass på 25m2 med möjlighet att parkera bilen på om man vill.

In i lägenheten finner man ett stort kombinerat vardagsrum/ kök och en trevlig trä/ akustik panel på väggen där tv:n ska sitta. Köket kommer fullt utrustat med vitvaror från Bosch. Lägenheten har 2 sovrum och 2 badrum. Det ena sovrummet är ett master med ett privat tillhörande badrum. Samtliga sovrum kommer med stora inredda garderober. Båda sovrummen har dörrar som leder ut till en terass på 7,5m2 med en dörr som leder direkt till poolområdet. Badrummen kommer också komplett utrustade med golvvärme, infälld shampoo hylla med Led list och takdusch med reglagen på sidan. Kaklet i badrummen går att ändra efter tycke och smak och finna att se på vårt kontor tillsammans med alternativen till köket. Tvättmaskin ingår från Bosch och kommer sitta i ett aluminium förråd på den bakre terassen. Lägenheten värm och kyls via A/C med utlopp i alla rum. Maskinen ingår även i priset. Det enda som man själv behöver skaffa sig är möbler, allt annat ingår i priset!

Lägenheten har tillgång till det trevliga poolområdet via en dörr på den främre terassen med fint grönområde fullt av palmer, tropiska växter och naturstensdetaljer. Stranden nås enkelt till fots på 10min och restauranger, butiker inom samma tid. Centrum i San Pedro finner man massor av fina butiker, kaféer och restauranger.

Det finns även trevliga takvåningar in detta härliga projektet med privat takterass där ute kök och pergola är inkluderade i priset. Samma höga standard invändigt som bottenvåningarna.  På vårt kontor har vi ett miniatyr kök med samma material, vitvaror från Bosch som ska användas i dessa lägenheter. Även ett fullt utrustat badrum med samma material finns att kika på. Vi har prover och valmöjligheter när det gäller golv, badrumskakel och köksluckor/ bänkskiva. Detta för att ni ska få den perfekta lägenheten! Tveka inte kontakta oss för mer information och tillgänglighet.

Ritningar

Detaljer

Pris :  244,900
Typ av fastighet : Lägenhet
Nära till : Strand, Golf, Restauranger/Butiker
Område : San Pedro Del Pintar
Referens : 300.33.A04
Boyta : 73,81m2
Tillgänglighet : 1:a kvartalet 2025

Exteriör

Bakre terass : 7,5m2
Terrass : 25m2
Parkering : Privat på tomten
Pool : Gemensam pool

Avstånd

Strand : 800m
Butiker/Restauranger : 700m
Flygplats : 83km
Golf : 13km

Invändigt

Sovrum : 2
Badrum : 2

Område

Området : San Pedro del Pinatar

Video

Kontakt

Inkluderat

Gemensam pool
Parkering
A/C
Vitvaror
Elektriska Jalusier
Terrass

Plats

Taggar