345,000

Fin villa i San Pedro del Pinatar

Dessa fina villor byggs i San Pedro del Pinatar nära centrum. De kommer att ha 3 sovrum, 2 badrum, en pool på bottenvåningen och ett solarium på taket.

Denna villa har 3 sovrum, 2 badrum, kombinerat kök/vardagsrum, terrass, pool och solarium. På bottenvåningen hittar du det kombinerade köket och vardagsrummet. Köket är fullt utrustat med alla vitvaror inkluderade i priset. I vardagsrummet finns stora skjutbara glaspartier som kommer med motoriserade jalusier. Från vardagsrummet har du tillgång till terrassen med din privata pool. Vid köket hittar du det första sovrummet med inredda garderober och det första badrummet precis utanför. Badrummen kommer fullt inredda. A/C är förinstallerad i hela villan.

Vid köket hittar du trappan som leder dig upp till nästa våning där du hittar det andra och det tredje sovrummet, båda med inredda garderober. Från det andra sovrummet har du tillgång till terrassen på 15,9m2. Utanför sovrummen hittar du det andra badrummet. Därifrån har du en trappa som leder dig upp till ditt privata solarium på 34,7m2 där du kan njuta av solen.

Tillbaka nere på bottenvåningen i trädgården hittar du din privata pool och utomhusdusch. På andra sidan av villan finner du plats att parkera din bil inne på tomten samt tvättstuga/förråd på 6.3m2.

Villorna ligger inom gångavstånd till centrum där du finner många restauranger, butiker och på måndagar är det marknad i San Pedro del Pinatar där du kan köpa frukt, grönt och kläder. Bara några minuter i bilen och du når stranden.

Detaljer

Pris :  345,000
Typ av fastighet : Villa
Nära till : Strand, Golf, Restauranger/Butiker
Område : San Pedro Del Pintar
Referens : 300.04.V05
Boyta : 110m2
Tillgänglighet : Juli 2025
Tomt : 160m2

Invändigt

Sovrum : 3
Badrum : 2

Exteriör

Terrass : 15.9m2
Takterass : 34.m2
Parkering : Privat på tomten
Pool : Privat

Ritningar

Avstånd

Strand : 2.8km
Butiker/Restauranger : 900m
Flygplats : 79km
Golf : 8.3km

Område

Området : San Pedro del Pinatar

Kontakt

Inkluderat

Pool
Parkering
Förinstallerad A/C
Vitvaror
Takterass
Terrass

Plats