439,000

Härlig villa i Santiago de la Ribera

Dessa härliga villor med 3 sovrum och 2 badrum kommer att byggas i underbara Santiago de la Ribera 800 meter från stranden. De kommer med egen trädgård, privat pool och parkering på tomten.

Denna villa har 3 sovrum, 2 badrum, ett kombinerat kök och vardagsrum, trädgård med terrass och privat pool. Köket kommer fullt utrustat med alla vitvaror inkluderade i priset. De stora skjutbara glasfönstren i vardagsrummet tar dig ut till terrassen och kommer med elektriska persienner. Det första sovrummet är ett master bedroom med inredda garderober och ett eget badrum. Det andra och tredje sovrummet har också fullt inredda garderober och det andra badrummet finns utanför de två sovrummen. Alla badrum är fullt möblerade med duschväggar, handfat, kranar och speglar. Bredvid det andra badrummet finns en tvättstuga. A/C är förinstallerad genom villan.

De byggs med en trevlig trädgård som omger 3 sidor av villan med plats för att parkera din bil med en förinstallation för en elbilsladdare. Du hittar även en terrass, konstgräs och en privat pool med ett vattenfall att svalka sig i under de varma sommardagarna. Inom några minuters promenad når du stranden, restauranger och butiker. 30 minuter med bil hittar du storstäder som Murcia och Cartagena där du kan shoppa och äta på många fina restauranger.

Ritningar

Detaljer

Pris :  439,000
Typ av fastighet : Villa
Nära till : Strand, Golf, Restauranger/Butiker
Område : San Pedro Del Pintar
Referens : 500.101.V01
Boyta : 107m2
Tillgänglighet : 12 månader
Tomt : 314m2

Exteriör

Terrass : 24m2
Parkering : Privat på tomten
Pool : Privat

Avstånd

Strand : 800m
Butiker/Restauranger : 1000m
Flygplats : 80km
Golf : 13km

Invändigt

Sovrum : 3
Badrum : 2

Område

Området : San Pedro del Pinatar

Kontakt

Inkluderat

Pool
Parkering
Förinstallerad A/C
Vitvaror
Terrass
Trädgård

Plats