265,000

Fina lägenheter i härliga Santa Rosalia

Dessa härliga lägenheter byggs i Santa Rosalia Lake and Life resort med en stor vacker lagun på 16 000m2 där du kan simma, paddla kajak eller paddle-board. Det finns 8000 m2 stränder, en strandbar och många gemensamma utrymmen för att koppla av. Anläggningen har många grönområden där du kan göra aktiviteter som minigolf och det finns en volleybollplan. Perfekt för både ett avkopplande semesterboende eller ett permanent bostad.

Denna lägenhet har 2 sovrum, 2 badrum, ett kombinerat kök och vardagsrum samt en terrass. När du kommer in i lägenheten hittar du ett kombinerat kök- och vardagsrum på 30m2. Köket kommer med alla vitvaror inkluderat i priset. Från vardagsrummet har du stora glasfönster som släpper in mycket dagsljus i lägenheten och ger dig tillgång till din terrass.

Vid köket hittar du det första sovrummet på 10,28m2 med inredda garderober. Precis utanför det första sovrummet hittar du det första badrummet med enkel tillgång till hela lägenheten. Vid vardagsrummet hittar du master bedroom med inredda garderober och privat badrum. Båda badrummen är fullt inredda. Fönstren i sovrummen har elektriska jalusier och luftkonditionering är installerad i hela lägenheten. Med lägenheten kommer även garage plats för bil, cyklar ect.

Detaljer

Pris :  265,000
Typ av fastighet : Lägenhet
Referens : 200.97. B2-A1F
Boyta : 88.62m2
Tillgänglighet : Sommaren 2024

Invändigt

Sovrum : 2
Badrum : 2

Exteriör

Terrass : 17.14m2
Parkering : Garage
Pool : Gemensam pool

Ritningar

Avstånd

Strand : 4km
Butiker/Restauranger : 5km
Flygplats : 97km
Golf : 3km

Område

Området : Santa Rosalia Resort

Kontakt

Inkluderat

Gemensam pool
A/C
Cykelförråd
Vitvaror
Terrass
Garage

Plats