299,900

Fantastisk takvåning i San Pedro del Pinatar

Dessa unika lägenheter ska byggas i hjärtat av San Pedros bästa område. Totalt ska det endast byggas 4 lägenheter. 2 lägenheter på markplan med 3 sov, 2 bad med stor terass med privata pooler i söderläge!. Lägenheterna på andra våningen kommer ha 2 sov, 2 bad, 2 balkonger och en privat takterass med privat pool, pergola och ute-kök inkluderat!. Samtliga lägenheter kommer att ha högstandard med premium vitvaror från Bosch, elektriska jalusier till samtliga fönster, A/C inkluderat, möjlighet att välja material i köket och i badrummen. Vi har tillsammans med byggherren varit med att designa dessa lägenheter och valt ut material av hög kvalité. Designen och layouten av lägenheterna är annorlunda om man jämför med andra fastigheter. Här har vi sett till att lägenheterna är extra breda, istället för klassiskt smala semesterlägenheter. Trevlig design med inslag av träkakel på fasaden för en varm och trevlig känsla.

Lägenheten på andra våningen har 2 rymliga sovrum, 2 badrum och kombinerat vardagsrum/ kök. När man tar trappan upp till lägenheten möts man av en balkong på ca 9m2 med entrén till lägenheten. Vidare in i lägenheten finner man ett kombinerat vardagsrum/ köket som kommer komplett med samtliga vitvaror från Bosch. För att få mer arbetsyta i köket kommer ugnen sitta under induktions plattan. Invid köket finns det plats för ett ordentligt matbord. Även i kökön i köket finns det plats för några barstolar. TV väggen i vardagsrummet kommer beklädd med trä akustik panel för en varmare känsla. Vidare i lägenheten finner vi de 2 rymliga sovrummen. Det ena är på 11,7m2 och den andra är ett master på 13m2 som kommer med ett privat badrum och en privat terass/ balkong på 4,5m2. Sovrummen kommer med stora inredda garderober. Badrummen kommer kompletta och smakfullt inredda med dusch, toa och tvätt komod. I duschen fälls det in en schampo hylla i väggen med trevligt led downlight. Golven i badrummen har elektriskt golvvärme installerat.

En trappa upp leder till den privata takterassen på 62,8m2. Här uppe finner man 2 olika ytor. Ena sidan finner man den privata poolen och ett utrymme med konstgräs tänkt som chill out avdelning invid poolen. På den andra ytan finner man ute köket som kommer fullt utrustat med mini kyl, dubbel spisplatta, vask med kran samt underskåp för förvaring. Detta utrymmet stängs enkelt till med ett elektriskt jalusi. Över ute köket sitter det en aluminium pergola som sträcker sig över den tänkta matplatsen som stängs till med ett tyg stycke. Både poolen, ute köket och pergolan är inkluderat i priset. Lägenheterna har söderläge vilket innebär sol hela dagen och trevlig  morgonsolen på balkogerna. Det ingår även en parkeringsplats för en bil och ett litet låsbart förråd i anslutning till parkeringsplatsen för tex cyklar, golfklubbor mm. Det enda som behövs till dessa lägenheter är möbler. Allt annat är inkluderat i priset!

Lägenheterna har promenad avstånd till stranden som ligger endast 700m bort. På vägen finner man massvis av butiker, restauranger och barer mm. Centrum i San Pedro ligger ca 15 minuters promenad bort med ännu fler fina butiker såsom fiskbutik, slaktare, fruktbutiker mm. Köpcenter för storhandling, kläder, skor, kemtvätt mm hittas endast 5 minuters bilfärd bort. Kontakta oss för mer information om dessa mycket fina och fullt utrustade lägenheter!

Detaljer

Pris :  299,900
Typ av fastighet : Lägenhet
Nära till : Strand, Restauranger/Butiker
Område : San Pedro Del Pintar
Referens : 500.20.A03
Boyta : 65,7m2
Tillgänglighet : Sommaren 2024

Invändigt

Sovrum : 2
Badrum : 2

Exteriör

Balkong : 9m2 & 4,5m2
Takterass : 62,8m2
Parkering : Inkluderad & Cykelförråd
Pool : Privat på taket

Avstånd

Strand : 700m
Butiker/Restauranger : 600m
Flygplats : 83km
Golf : 10km

Område

Området : San Pedro del Pinatar

Kontakt

Inkluderat

Pool
Ute-kök
Pergola
Parkering
A/C
Cykelförråd
Vitvaror
Elektriska Jalusier
Takterass
Terrass

Plats

Taggar