385,000

Fantastisk takvåning i Pilar de la Horadada

Denna fantastiska lägenhet med en stor takterrass och privat pool kommer att byggas i Pilar de la Horadada. Lägenheten har en boyta på 107 m² med 2-3 sovrum och 2 badrum, varav ett tillhör master bedroom. I master bedroom finns stora garderober med glasdörrar och belysning. Badrummen är fullt inredda och utrustade med golvvärme.

Det rymliga kök/vardagsrummet har en öppen planlösning på 30 m² med ett fullt utrustat kök som inkluderar alla vitvaror och en vinkyl av märket Bosch/Siemens, samt en vatten renare för dricksvatten. Intill vardagsrummet finns möjlighet att skapa ett tredje sovrum med hjälp av två skjutväggar. När väggarna är stängda bildas ett sovrum eller kontor på 11 m². När väggarna är öppna utökas kök/vardagsrummet till en yta på 41 m². Vid köket och multifunktionsrummet finns en ljusbrunn som ger fyller vardagsrummet med härligt dags ljus från två håll.

I vardagsrummet finns stora skjutfönster mot terrassen som kan skjutas helt in i väggen, vilket skapar en otrolig rymd i lägenheten. Från terrassen leder trappor upp till din privata takterrass på 113 m², där du finner en infinity pool, ett utekök, en toalett, konstgräs och en pergola – allt inkluderat i prisetHela lägenheten har A/C och elektriska fönsterluckor på alla fönster. Alla material är av högsta kvalitet och projektet har en unik och exklusiv design. Det enda du behöver är möbler efter din egen smak, allt annat är inkluderat!

Detaljer

Pris :  385,000
Typ av fastighet : Lägenhet
Nära till : Strand, Golf, Restauranger/Butiker
Område : Pilar De La Horadada
Referens : 850.95.A06
Boyta : 107m2
Tillgänglighet : September 2025

Invändigt

Sovrum : 3
Badrum : 2

Exteriör

Terrass : 7,6m2
Takterass : 113m2
Parkering : Privat
Pool : Privat

Ritningar

Avstånd

Strand : 3200m
Butiker/Restauranger : 350m
Flygplats : 77km
Golf : 5,2km

Område

Området : Pilar de la Horadada

Kontakt

Inkluderat

Pool
Ute-kök
Pergola
Parkering
A/C
Cykelförråd
Vitvaror
Elektriska Jalusier
Takterass
Terrass

Plats

Taggar