365,000

Fantastisk takvåning i Pilar de la Horadada

Denna underbara lägenhet med en stor takterrass och privat pool kommer att byggas i Pilar de la Horadada. Lägenheten har en boyta på 107m2 med 2/3 sovrum, 2 badrum, varav ett hör till master bedroom. I sovrummet har du stora garderober med glasdörrar och belysning. Badrummen kommer fullt inredda och har golvvärme. Rymligt kök/vardagsrum i öppen planlösning på 30m2 med fullt utrustat kök inklusive alla vitvaror och en vinkyl av märket Bosch/Siemens, även en vattenrenare i köket. Intill vardagsrummet finns möjlighet till ett 3:e sovrum som du vid behov kan skapa av 2 skjutväggar. När väggarna är stängda skapas ett sovrum/kontor på 11m2. När de är öppna har kök/vardagsrummet en yta på 41m2! Vid köket och multirummet har du en ljusbrunn som släpper in vackert ljus i lägenheten.

I vardagsrummet har du stora skjutfönster mot terrassen som kan skjutas in helt i väggen, vilket skapar en otroligt känsla i lägenheten. Från terrassen har du trappor som leder dig upp till din privata takterrass på 113m2! Där finner du en infinity pool, ute kök, toalett, konstgräs och pergola, allt ingår i priset.

Hela lägenheten har A/C och elektriska fönsterluckor på alla fönster. Alla material är av högsta kvalitet och projektet har en unik & exklusiv design. Det enda du behöver är möbler efter din egen smak, allt annat ingår i priset!

Ritningar

Detaljer

Pris :  365,000
Typ av fastighet : Lägenhet
Nära till : Strand, Golf, Restauranger/Butiker
Område : Pilar De La Horadada
Referens : 850.95.A06
Boyta : 107m2
Tillgänglighet : September 2025

Exteriör

Terrass : 7,6m2
Takterass : 113m2
Parkering : Privat
Pool : Privat

Avstånd

Strand : 3200m
Butiker/Restauranger : 350m
Flygplats : 77km
Golf : 5,2km

Invändigt

Sovrum : 3
Badrum : 2

Område

Området : Pilar de la Horadada

Kontakt

Inkluderat

Pool
Ute-kök
Pergola
Parkering
A/C
Vitvaror
Elektriska Jalusier
Takterass
Terrass

Plats

Taggar