412,000

Fantastisk hörnlägenhet i Pilar de la Horadada

Denna lägenhet är något utöver det vanliga! Lägenheten har 2/3 sovrum och har en enorm terrass/trädgård på hela167m2! med en stor privat pool. Detta gör skillnaden mellan lägenhet/villa väldigt liten.

Lägenheten har en boyta på 100m2 med 2/3 sovrum, 2 badrum, varav ett badrum tillhör master bedroom. Badrummen kommer fullt inredda och har golvvärme. Stort vardagsrum/kök med öppen planlösning på 40,9m2! med fullt utrustat kök där alla vitvaror & vinkylskåp ingår av märket Bosch/Siemens, även en vattenrenare i köket för dricksvatten. Intill köket finns en liten tvättstuga med plats för tvättmaskin och annan praktisk förvaring. I anslutning till vardagsrummet finns möjlighet till ett 3:e sovrum som vid behov kan skapas genom 2 skjutväggar. När väggarna är stängda skapas ett sovrum/kontor på 9m2. När de är öppna har vardagsrummet en yta på 49m2! I vardagsrummet mot poolen finns det stora skjutbara fönsterpartier som släpper in härligt ljus i lägenheten och kan skjutas in helt i väggen, vilket skapar ett otroligt utrymme i lägenheten.

Går du ut från vardagsrummet kommer du ut till din stora härliga trädgård/terrass på 167m2 med en väl tilltagen pool. Alla material är av högsta kvalitet och projektet har en unik & exklusiv design. Alla fönster i lägenheten har elektriska persienner för mörkläggning och säkerhet. Lägenheten är komplett, det enda som behövs är möbler, allt annat ingår i priset! Lägenheten ligger även ett stenkast från Pilar del la Horadada centrum med många trevliga caféer, barer, restauranger & butiker. Allt detta bara 5 minuters promenad bort. Havet nås lätt på cirka 5 minuter med bil eller 10-15 minuter med cykel.

Ritningar

Detaljer

Pris :  412,000
Typ av fastighet : Lägenhet
Nära till : Strand, Golf, Restauranger/Butiker
Område : Pilar De La Horadada
Referens : 850.95.A01
Boyta : 100m2
Tillgänglighet : September 2025

Exteriör

Terrass : 167m2
Parkering : Privat
Pool : Privat

Avstånd

Strand : 3200m
Butiker/Restauranger : 350m
Flygplats : 77km
Golf : 5,2km

Invändigt

Sovrum : 3
Badrum : 2

Område

Området : Pilar de la Horadada

Kontakt

Inkluderat

Pool
Parkering
A/C
Vitvaror
Elektriska Jalusier
Terrass
Trädgård

Plats