359,000

Fantastisk bottenvåning i Pilar de la Horadada

Denna underbara lägenhet med privat pool kommer att byggas i Pilar de la Horadada. Lägenheten har en boyta på 99m2 med 2/3 sovrum, 2 badrum, varav ett hör till master bedroom. I sovrummet har du stora garderober med glasdörrar och blixt inuti. Badrummen kommer fullt möblerade och har golvvärme. Rymligt kök/vardagsrum i öppen planlösning på 30m2 med fullt utrustat kök inklusive alla vitvaror och en vinkyl av märket Bosch/Siemens, även en vattenrenare i köket. Intill vardagsrummet finns möjlighet till ett 3:e sovrum som du vid behov kan skapa av 2 skjutväggar. När väggarna är stängda skapas ett sovrum/kontor på 8,5m2. När de är öppna har vardagsrummet en yta på 38,5m2! Vid köket och multirummet har ni en uteplats/innergård på 7,3m2 som släpper in vackert ljusinsläpp till lägenheten.

I vardagsrummet har du stora skjutbara fönsterpartier mot den främre terrassen på 82m2 med din privata pool som kan skjutas in helt i väggen, vilket skapar ett otroligt utrymme i lägenheten. Genom de två sovrummen på baksidan av lägenheten har du tillgång till den bakre terrassen på 31m2. Hela lägenheten har A/C och elektriska jalusier på alla fönster.

Alla material är av högsta kvalitet och projektet har en unik & exklusiv design. Det enda du behöver lägga till är möbler efter din egen smak, allt annat ingår i priset!

Ritningar

Detaljer

Pris :  359,000
Typ av fastighet : Lägenhet
Nära till : Strand, Golf, Restauranger/Butiker
Område : Pilar De La Horadada
Referens : 850.95.A02
Boyta : 99m2
Tillgänglighet : September 2025
Tomt : 237m2

Exteriör

Bakre terass : 31m2
Terrass : 82m2
Parkering : Privat på tomten
Pool : Privat

Avstånd

Strand : 3200m
Butiker/Restauranger : 350m
Flygplats : 77km
Golf : 5,2km

Invändigt

Sovrum : 3
Badrum : 2

Område

Området : Pilar de la Horadada

Kontakt

Inkluderat

Pool
Parkering
A/C
Vitvaror
Elektriska Jalusier
Terrass

Plats

Taggar