349,900

Underbart Duplex i medelhavsstil i Los Alcazares

Dessa härliga duplex kommer att byggas i Los Alcazares nära La Serena Golf i en trevlig medelhavsstil med ett trevligt gemensamt poolområde, hög standard. De kommer att ha 4 terrasser och ett solarium på taket.

Denna lägenhet har 3 sovrum och 3 badrum, ett kombinerat kök och vardagsrum, 4 terrasser och ett solarium på taket. När du kommer in i lägenheten hittar du ett trevligt kombinerat kök och vardagsrum. Köket kommer med vitvarorna som inkluderade i priset. I vardagsrummet hittar du stora glasfönster partier som leder dig ut till terrassen på 20m2. Vid köket hittar du det första badrummet med enkel tillgång till hela våningen. Där hittar du också det första sovrummet som har en utgång till sin privat terrass.

Vid köket finner du trapporna som leder dig upp till nästa våning. Där hittar du det andra sovrummet och badrummet, samt det tredje sovrummet som är master bedroom med ett privat tredje badrum. Båda sovrummen har tillgång till var sin privata terrass. Utanför sovrummen hittar du den sista trappan som leder dig upp till ditt privata solarium på 21,99m2.

Alla fönster i sovrummen kommer med elektriska jalusier, och alla fönster i lägenheterna är 4 glasfönster med solskydd. Alla badrummen kommer fullt möblerade och luftkonditionering är installerad i hela lägenheten.

Det kommer att finnas ett härligt gemensamt område med en fin stor gemensam pool och plats att koppla av. Under byggnaderna hittar du garage och förråd på 69m2 där du enkelt kan parkera bilen och ställa cyklar. Inom några minuter kommer du till stranden och du hittar restauranger och butiker. Även inom några minuter hittar du La Serena Golf där du kan njuta av solen, äta god mat och spela en runda golf.

Detaljer

Pris :  349,900
Typ av fastighet : Lägenhet
Nära till : Strand, Golf, Restauranger/Butiker
Referens : 100.44.2-AD
Boyta : 101m2

Invändigt

Sovrum : 3
Badrum : 3

Exteriör

Bakre terass : 4.25m2
Balkong : 5.22m2
Terrass : 20m2
Takterass : 21.99m2
Parkering : Garage
Pool : Gemensam pool

Ritningar

Avstånd

Strand : 1300m
Butiker/Restauranger : 800m
Flygplats : 89km
Golf : 200m

Område

Området : Los Alcazares

Kontakt

Inkluderat

Gemensam pool
A/C
Cykelförråd
Vitvaror
Takterass
Terrass
Garage

Plats