294,900

Underbar lägenhet i Medelhavs stil i Los Alcazáres

Dessa härliga lägenheter kommer att byggas i Los Alcazares nära La Serena Golf i en trevlig medelhavsstil och med ett trevligt gemensamt poolområde, hög standard. De kommer att ha två uteplatser med gräs, en innergård samt en terrass.

Denna lägenhet har 2 sovrum och 2 badrum, kombinerat kök och vardagsrum, 2 trädgårdar, en på framsidan och en på baksidan samt en terrass. När du kommer in i lägenheten hittar du ett trevligt kombinerat kök och vardagsrum. Köket kommer med alla vitvarorna inkluderade i priset. Från vardagsrummet har du tillgång till terrassen på 15,75m2 och trädgården på 18,98m2. Vid köket finner ni även en innergård på 5,28m2. Bakom köket hittar du de två sovrummen, ett master bedroom och det andra sovrummet. Båda sovrummen har tillgång till trädgården på 27,14m2 och fönstren i sovrummen kommer med elektriska jalusier. Alla fönster i lägenheterna är 4 glasfönster med solskydd. Båda badrummen är fullt möblerade och luftkonditionering är installerad i hela lägenheten.

Det kommer att finnas ett härligt gemensamt område med en fin stor gemensam pool och plats att koppla av och njuta av värmen. Under byggnaderna hittar du garage och förråd på 69m2 där du enkelt kan parkera bilen och förvara cyklar. Inom några minuter är du på stranden och du hittar restauranger och butiker. Även inom några minuter hittar du La Serena Golf där du kan njuta av solen, äta god mat och spela en runda golf.

Detaljer

Pris :  294,900
Typ av fastighet : Lägenhet
Nära till : Strand, Golf
Område : San Pedro Del Pintar
Referens : 100.44.A5-BI
Boyta : 76m2

Invändigt

Sovrum : 2
Badrum : 2

Exteriör

Bakre terass : 27m2
Terrass : 15.25m2
Trädgård : 19m2
Parkering : Garage
Pool : Gemensam pool

Ritningar

Avstånd

Strand : 1300m
Butiker/Restauranger : 800m
Flygplats : 89km
Golf : 200m

Område

Området : Los Alcazares

Kontakt

Inkluderat

Gemensam pool
A/C
Cykelförråd
Vitvaror
Terrass
Trädgård
Garage

Plats

Taggar